Ferie

Miami Beach – 1 uges afslapning ved kysten

Meridian Ave - Miami beach

Vi ankom til vores ret så lækre hotel i Miami tirsdag aften. Vi har igen valgt en hotel lejlighed, for at gøre dagene lidt nemmere for os sig. Desværre ligger den ikke helt ud til vandet, som jeg enlig drømte om, men det tager kun 10 minutter at gå til stranden, så det er faktisk ganske fint. Som en ekstra bonus fandt vi lynhurtigt ud af, at hotellet ligger lige ved siden af den berømte gade, Lincoln road.

Turen fra Orlando til Miami i bil, gik ganske fint og uden brok fra ungerne. Vi fik kørt igennem alt slags vejr og så fik vi kørt på motorveje med helt op til 7 spor, eller det er vel rettere 14 spor, med 7 spor i hver side. Det er godt nok om, at holde tungen lige i munden.

En general observation vi har gjort os her i Miami er, at de køre væsentlig mere aggressivt bil og så er de ufattelig glade for deres horn. Tænk jeg troede ikke det var muligt, at køre mere aggressivt bil end vi gør i Danmark, hvor det mildesttalt kan være ret så frustrerende at køre bil, da man kun er sig selv nærmest. Det er om muligt lige en tand værre her i Miami, så det er om at holde styr på ungerne, når vi er ude at gå.

Jeg er ret vild med området vi bor i og jeg kan godt afsløre at det bestemt ikke er sidste gang vi ligger vejen forbi Miami. Jeg er blevet helt tosset med byen. Byen summer af glade mennesker med en helt anden energi, end hvad vi oplevede i Orlando. Her er plads til alle typer, uden at man bliver dømt, I love it! Desuden er her mange træningscentre og derfor også mange fit mennesker, hvilket lige er mig. Elsker den sunde livsstil, som dog lige er sat på et kort standby, alt imens vi rejser rundt her i Florida. Jeg er simpelthen for stor en madelsker, til at springe alle de lækre amerikanske retter over.

Vi skal være i Miami i 1 uge, hvor vi enlig bare skal slappe og nyde en masse god mad, med et lille afbræk, hvor vi lige skal et smut forbi en alligatorpark i Everglades. Oven på en uge med ekstra run på, mange indtryk og oplevelser, trænger vi altså til lidt ekstra afslapning, hvor tingene kan forgå i vores helt eget tempo.

Meridian Ave - Miami beach

Det er en ret lækker lejlighed vi har fået os her I Miami, men taget prisen i betragtning, er der desværre en et par ting der halter. Heldigvis er det ikke noget kritisk, men bare mere nogle generelle punkter, der bare burde være i orden, af et hotel i denne prisklasse. Grunden til at vi valgte lige netop det her hotel, var den lækre nutidig indretning, som er yderst tiltalende, igen et fuldt funktionelt køkken og gratis Wi-Fi. Hertil har vi betalt en pænt stor sum, for at kunne parkere på hotellets parkeringsplads. De tager 30$ pr. dag, hvilket er helt absurd! Den dag vi ankom, kom vi først om aftenen ved 17-18 tiden, og alligevel tog de 30$ for parkering den dag, hvilket i mine øjne er helt forrykt og mangel på god service, når vi kun holder der i under en halv dag. Jeg havde sagtens kunne acceptere, at give 15$ i parkering den første dag, men det andet er simpelthen ikke i orden. Vi kunne sagtens parkere over på den anden side af gaden til under det halve, men der er det desværre bare umuligt, at tømme bilen for bagage. De er lidt for udspekuleret og tænker virkelig meget i penge.

Det gratis Wi-fi fungere upåklageligt og som en ekstra bonus, er her sørme også vaskemaskine og tørretumbler, ligesom på det andet hotel. Det er fantastisk at kunne vaske tøj undervejs, så man ikke kommer hjem med 3 kufferter, fyldt med vasketøj. Det køkken der er beskrevet som et fuldt funktionelt køkken, er som vi erfaret på forrige hotel, på ingen måde fuldt funktionelt. Armen det er så belastende! Lige netop det, at dette hotel havde et fuldt funktionelt køkken, gjorde at vi valgte dette hotel, frem for et af hotellerne ud til stranden. Er ret så ærgerlig over, at have brugt den store sum penge på det her hotel, og ikke et ud til stranden. Det er helt sikkert noget, vi har skrevet os bag ørene til næste gang. Køkkenet er enlig fint udstyret hvis du skal riste lidt toast til morgenmad, men derudover kan det ikke bruges til andet. Hvorfor de har lagt så stor vægt på, at det er et fuldt funktionelt køkken, må guderne vide, for her er hverken skarpeknive, saks, viskestykke, stegepande eller noget som helst andet. Da Rasmus gik i receptionen for at hører omkring de manglende ting, fik han bare pænt af vide, at de kunne hjælpe med 1 lille skarp kniv, som i øvrigt er noget af det sløjeste jeg har været ude for, for det var altså normalt at man spiste ude, når man boede her. Når men så blev dagsordnen vidst sat, så vores madbudget i denne uge er blevet en del overskredet, men hey, vi har virkelig også fået noget lækkert mad. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget, vi er ligesom nødt til at se positivt på problemet.

På dette hotel er der daglig rengøring, hvilket jo er helt fantastisk. Jeg elsker når jeg kan slippe for at rede min egen seng, støvsuge og hvad der nu ellers trænger. Med 3 unger er der jo altid et eller andet der trænger til noget rengøring. Vi har læst os til, at man normalt giver 1-3$ om dagen, i drikkepenge til stuepigen. Vi har lagt 2$ om dagen, for 1$ synes jeg er for lidt. Lad mig sige det sådan her, de 2$ hun har fået om dagen, har været total overbetalt. Det eneste hun har gjort, er at skifte håndklæderne og tømme for skraldet, that’s it! Armen igen et af mine problemer ved dette hotel. Rengøringen halter virkelig meget og hvor er det dog trælst, at hun ikke lige støvsuger eller fejer når hun kan se, at der er krummer under spisebordet m.m. Jeg har virkelig intet imod at rede vores senge, feje og støvsuge selv, men så skal det altså også være som på det andet hotel, vi lige har boet på.

Vi er glade for at bo på hotellet, trods de mange ting der ikke lever op til vores forventninger, det er slet ikke det, men det er ikke umiddelbart et sted jeg vil anbefale til andre. Der vil jeg klart anbefale, at vælge et hotel ud til stranden og prioritere flere penge til mad, for her er virkelig mange skønne restauranter. Næste gang vi skal til Miami, skal vi helt klar bo på et hotel lige ud til stranden!

Meridian Ave - Miami beach

 

Ingen kommentar

Skriv et svar