Ferie

Hyggelig 1 dags tur i SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando

Indrømmet, jeg har det sådan lidt svært, faktisk ret svært ved Seaworld! Allerede hjemmefra startede Rasmus og jeg snakken om, hvorvidt vi skulle tage i SeaWorld, eller helt lade vær. Ungerne ville så gerne se hajer, skildpadder og delfiner, men efter at vi har set Blackfish, har vi virkelig haft det svært med Seaworld. Jeg ente alligevel med, at lade mig overtale af ungerne, da der jo helst skulle være lidt for os alle sammen på den her tur, og hovedsageligt er der enlig nok mest for Rasmus og jeg.

Vi hoppede endnu engang på shuttle bussen fra Hotellet kl 9:15 og så ville vi blive hentet kl 18:30. Det tænkte vi måtte være nok tid. Seaworld er umiddelbart ikke lige så stort som Universal og Disney, samtidig er det jo heller ikke en forlystelsespark på samme måde som Universal og Disney. Når jeg husker tilbage til min ferie her ovre som barn, husker jeg dagen i Seaworld, som hektisk men enormt spændende. Derfor ville jeg jo heller ikke have for kort tid i parken.

Jeg havde igen købt billetterne hjemmefra på UndercoverTourist og sparet lidt penge. Det er lige til og billetterne bliver tilsendt vi mail. Det er klart et sted jeg vil benytte igen, næste gang vi skal afsted. De er lynhurtige, som i lynhurtige, om at besvarer mail. De havde lidt spørgsmål til vores billetter, som jeg svarede på inden for få minutter, der gik ikke 2 minutter så havde jeg svar og sådan fortsatte, det hele vejen igennem vores mail korrespondance. En rigtig god oplevelse.

Der var ufattelig lidt mennesker i Seaworld, igen tror jeg vi har været heldige, at vi har valgt en hverdag og igen uden for sæson. Da der ingen mennesker var, ente det faktisk med at være en ret lang dag, måske det skyldes at det var en af de ekstra varme dage, 42 grader og en luftfugtighed på 93%, eller om det simpelthen bare var fordi, at der ikke var nok for os at lave. Jeg ved det ikke, men vi er ihvertfald enige om, at vi ikke kommer tilbage en anden gang. Jeg vil klart vælge at sparer pengene og bruge dem på noget andet. Dermed ikke sagt, at det ikke var en god oplevelse, for det var det bestemt, men vi fik ikke rigtig den der WOW effekt, som vi ellers fik i Universal og Disney.

Trods vores noget negative syn på SeaWorld, inden vi trådte ind ad deres porte, ente det faktisk med, at jeg gik der fra med en bedre fornemmelse i kroppen. Dermed ikke sagt, at jeg ikke synes at det er det rigtigte de gør, men de gør ren faktisk meget godt for dyrelivet rundt om i verden, det er bare ikke noget man hører om. Det er enlig ret typisk, at man kun hører om de dårlige ting og ikke de gode ting. Jeg mener engang at have fået af vide, at der skal 10 gode kommentarer til, for at opveje 1 dårlig. I Seaworld’s tilfælde skal der VIRKELIG mange gode kommentarer til, for at opveje den negative presse, de har haft igennem det sidste års tid.

Det er faktisk sådan, at en hvis procentdel af indgang-billettens pris, går til et godt formål. Jeg kan desværre ikke huske den præcise procentdel, men pengene bliver ihvertfald brugt på, at hjælpe udsatte dyr verden over. Dette har du mulighed for at se og hører mere om inde i parken. Det er uden tvivl det der har været med til, at gøre hele denne oplevelse positiv for mig. De har lavet deres spækhugger shows om, så det ikke længere er et typisk amerikansk show, men istedet ser du et show, som relatere sig mere til deres måde at leve i naturen på. Vi så dog ikke spækhugger showet, da det var et kompromis vi indgik hjemme fra. Jeg har desuden læst mig til, at de ikke vil opdrætte flere spækhugger, så når alle spækhuggerne i parken er gået bort, så er det helt slut med hvaler i SeaWorld. Kæmpe pluds på min liste!

Vi så flere af de søde dyr, som de har været med til at rede og det er fascinerende, at nogle af dyrene overhoved har kunne redes. Det er virkelig et flot stykke arbejde de gør og man kan virkelig se, hvor glade de er for dyrene, og omvendt. Det er lige præcis sådan noget der gør mig glade inden i.

Der er kommet lidt forlystelser til i SeaWorld siden jeg var der som barn, desværre var ungerne for små til de 3 store rutchebaner der er i parken, hvilket bestemt ikke passede Kian særlig godt. Til gengæld har de en vandrutchebane, Journey to Atlantis, som bestemt er et besøg værd. Man bliver drivvåd, så hvis du ikke gider gå og være våd, så husk et regnslag. Udover vandrutchebanen har de en børneafdeling, Shamu’s Happy Harbor, her fik ungerne brændt lidt krudt af, på de forskellige børneforlystelser. Linus var især tosset med rutchebanen, som blev prøvet alt for mange gange, hvis du spørg mig, hihi. Det er en afdeling der bestemt er et besøg værd, hvis du har små børn med i parken.

Turtletrek - SeaWorld OrlandoTurtletrek - SeaWorld OrlandoSea Lions & Otter stadium - SeaWorld Orlando

Jeg kan varmt anbefale at gå en tur i Turtletrek, her kan du blive lidt klogere på deres redningsarbejde, alt imens du kan beundre nogle kæmpeskildpadder, der er blevet reddet og desværre ikke kan overleve, på egene hånd ude i naturen. Desuden slutter oplevelsen med en ret så cool 3D film. Klart et sted du skal besøge, hvis du og familien tager i SeaWorld. Dolphin theater, antarctica, Sea lion & otter stadium og Wild arctic er helt klart også et besøg værd.

Sharks underwater Grill & Bar - SeaWorld OrlandoSharks underwater Grill & Bar - SeaWorld Orlando

En helt anden oplevelse, som klart var højdepunktet på dagen, var vores frokost. Vi spiste på Sharks underwater Grill & Bar, som er en ret så cool restaurant, hvor du sidder og spiser ved siden af det største akvarie, hvor der svømmer diverse hajer og fisk rundt. Det er et sted jeg på det varmeste kan anbefale, men i højsæsonen kræver det vidst nok, at man reservere bord på forhånd, lige unden at være helt sikker. Det er lidt pricy, men man får virkelig en på opleveren og ungerne ELSKER det. Vi fik den lækreste mad, den sødeste tjener og den bedste oplevelse. Det var uden tvivl alle pengene værd! Jeg fik en lækker ret med laks og Rasmus fik den absolut bedste ret med tun. Begge retter kan varmt anbefales, men Rasmus ret var bare bedre, hihi. Husk at det er amerikanske portioner man får, så der er meget mad.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag, med nogle gode oplevelser, men det er ikke noget jeg vil bruge penge på igen. Er du i tvivl om hvorvidt du skal tage i SeaWorld, eller om du skal vælge en ekstra da i Universal eller Disney, så er min anbefaling at gå efter en ekstra dag i en af parkerne.

Hvis du alligevel vælger at tage i SeaWorld, så husk at medbringe rigeligt med vand. Husk solcreme, hatte/kasketter og solbriller. Køb billetterne hjemmefra, så du sparer både tid og penge, medbring regnslag, for man ved aldrig hvad dagen bringer. Vejret kan ændre sig på få minutter. Hvis du rejser i højsæsonen, så book bord på restauranten i god tid, så er du sikker på at der er plads.

 

Ingen kommentar

Skriv et svar