Hverdag

Love, liberty og gaveregn

Liberty love

Så blev det atter torsdag og denne torsdag er en helt særlig en af slagsen. Min bedre halvdel fylder nemlig år og er nu – ligesom resten af slænget, trådt ind i den voksne boks der hedder 30-45 år. Velkommen i den nye boks min skat – jeg har stadig svært ved at vende mig til tanken om, at jeg skal sætte hak/kryds i den boks!

Gad vide om han får en 30-års-krise, ligesom resten af flokken?

Gave til manden der har alt

R blev forkælet med nybagte boller og gaver af ungerne, som ungerne selv har været med til at vælge. Ungerne og jeg har snakket meget om forskellige gaver, men endte altså ud i en forkælelsesgave -farmand trængte til lidt forkælelse.

Min gave fik han for 2 uger siden, jeg ved ærligtalt ikke hvad det er jeg har givet, men jeg tror nok at det er noget server ting.. jeg har dog en ekstra lille gave i ærmet, men den må han vente til d. 1 marts med at se hvad er, det er nemlig en overraskelse.

Jeg har sørger for, at mine forældre har ungerne på overnatning den dag, så vi kan komme på date og R forhåbentligt få en god oplevelse. Han ønsker sig nemlig altid oplevelser, så jeg er spændt på at se hvad han får af familie og venner, når der er stor fest på lørdag.

Nu kan gavejagten til barnedåben i næste måned så gå igang, efterfulgt af julegavejagten. For hey, der er nu kun 2 måneder til juleaften og vi er nogle der ikke kan få armene ned af begejstring, heh.

Til barnedåben har jeg igen igen, være på jagt i Børneloppen Valby, hvor jeg har fået fingrene i nogle af de smukkeste Liberty sager – hvem elsker ikke liberty? Jeg ved desværre ikke hvad hun hedder hende der har standen, men det er simpelthen den bedste stand. Hun har stand i perioder og lige nu har hun faktisk pause, så jeg er virkelig glad for, at jeg lige nåede at få fingre i de smukke smække, suttesnore og scrunchies. De smukke scrunchies er købt til A’s adventsgaver, sammen med en masse andet lækkert.

Udover det smukke Liberty, har jeg også kikket på en masse lækkerier fra mærket Frank og Fischer. De laver simpelthen de fineste sager, i rolige og afdæmpede nuancer med sødt design i børnehøjde, så det skal jeg lige have kikket lidt ekstra på og så kan julegavejagten gå igang – jubii.

Er du begyndt på julegaverne ?

Liberty hagesmække

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar