Det er lørdag, vejret har været fantastisk og dagen er blevet brugt på praktiske ting.
Haven er gjort vinter klar, der er læst op til eksamen, spillet Uno i lange baner med lille L, læst lidt mere, budt de 2 store unger velkommen hjem efter 8 dages ferie med deres mormor og morfar, R sendt på middag-ud-i-byen-date med venner og her til aften har jeg hygget med ungerne til Harry Potter og fangen fra Azkaban.
Alt i alt en afslappet men produktiv dag.
Aftensmaden skulle være nem og der skulle helst være rigeligt af den, så der er til frokost imorgen. Vi er ret dovne i weekenden når det kommer til frokost, så vi sætter vores lid til rester, hih.
Når det kommer til nem mad, så plejer jeg altid at ty til pastasalat. Pastasalat findes i alle afskygninger og ingen pastasalat er ens – i love it.
Denne pastasalat er stærkt inspireret af en pastasalat, jeg købte i 7-eleven i sidste uge til frokost. Jeg mener at salaten var fra The Protein Kitchen, but I’m not quite sure. Anyway, så var pastasalaten så fantastisk, at jeg har haft lyst til mere lige siden.
Kender du den type crawings?
Jeg har derfor forsøgt mig lidt frem og tilbage med denne pastasalat og udover den er mega nem at lave, så smager den fantastisk og kan holde sig i op til et par dage på køl. Den smager allerbedst når den er frisklavet, men hey, den er mindst lige så god dagen efter, hvor den blandt andet er genial som frokost – mhhh, glæder mig allerede til frokosten imorgen.
Nem og lækker opskrift på pastasalat med kylling
Print OpskriftIngredienser
- 500g fuldkornspasta
- 1 Santa Maria The Creamier Coconut Milk
- Saften fra 1 lime
- 2-3 dl ærter, frost
- 1/2 hoved rødt spidskål, snittet fint
- 2-3 håndfulde tørret tranebær
- 4 kyllingefileter
- 1 spsk olivenolie
- 2-3 spsk karry
- Salt + peber
Instruktioner
Kog pasta efter anvisning på pakken og lad dem derefter afkøle.
Vend kyllingefileterne i olivenolie og karry, kom dem på en bageplade med bagepapir og krydre med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter - afhængig af størrelsen og lad dem efterfølgende hvile i 10 minutter. Skær herefter kyllingen i skiver.
I en stor skål blandes pasta, The Creamier Coconut Milk, saften fra 1 lime, ærter, spidskål og tranebær godt sammen. Husk at smage til med salt og peber.
Server den lækre pastasalat med skiver af kylling on the side, eller on the top.
Nyd den farvefine og super lækre pastasalat som aftensmad, som en lille side dish eller som frokost.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar