Kinder Bueno Cheesecake – nok den mest efterspurgte opskrift længe, så nu må jeg hellere få den skriblet ned i en fart.
Hmm.. hvordan var det nu lige jeg gjorde – tænkt, tænkt, tænke.
Ej, spøg til side. Jeg har helt styr på hvad jeg har gjort, for jeg skrev nemlig ned undervejs – man lære af sine fejl, så jeg skriver altid alt ned undervejs.
I torsdags fyldte R 30 år, så der skulle deles kage ud på arbejdet. De har nogle ret vilde kageregler på den der arbejdsplads, så der er egentligt ikke noget at sige til, at han er blevet et par kilo rundere omkring maven, hah – han kan gudskelov tåle det!
De sidste par gange han har haft kage med, har han valgt at købe i den lokale bager – Lagkagehuset, jeg spørg altid om det er noget jeg skal klare, men det har han pænt frabedt sig, hvorfor ved jeg ik’ – han er lidt underlig på nogle punkter, men jeg elsker ham nu alligevel, hih. Denne gang fik jeg til en forandring lov, eller rettere, jeg fik besked- nærmest ordre på, at lave en Kinder Bueno kage. Det var vidst noget om, at de havde set en kage på Facebook, som de havde savlet ret meget over, så den fik jeg selfølgelig besked på at lave. Se så er jeg pludselig god nok, heh.
Jeg måtte i tænkeboks og kom frem til flere forskellige løsninger og ideer, men ente altså ud med denne Kinder Bueno Cheesecake, som vidst var lidt af en bombe. Så et lille stykke rækker langt – just saying.
Kagen smager som en drøm, ligner enmillion og går direkte i det kageglade hjerte. Hvad mere kan man ønske sig?
Hmm. Måske at den er nem at lave?
Tjek..
Den er faktisk ret nem at lave – tro det eller ej.
Det er den perfekte kage at servere, når man godt vil udstråle overskud og virke som den der mor/kvinde, der bare har styr på det hele.
Lækker opskrift på Kinder Bueno Cheesecake
Print OpskriftIngredienser
- Bund:
- 300g Oreo
- 150g smør, smeltet
- Fyld:
- 2 pk Philadelphia, original
- 100g flormelis
- 200g lys chokolade, smeltet og afkølet
- 3 dl fløde 38%
- 2 blade husblas
- 3 pk Kinder Bueno 2bars, grofthakket
- Pynt:
- 1-2 dl fløde 38%
- 1 pk Kinder Bueno 2bars
- Chokoladespåner
Instruktioner
Bund: Blend Oreo til fine krummer og vend med den smeltet smør.
Pres krummerne godt sammen i et jævnt lag i bunden, på en 20 cm springform, foret med kageplast langt kanten. Stil bunden på køl imens du laver fyldet.
Fyld: Læg husblas i blød i en stor skål med kold vand.
Pisk Philadelphia og flormelis til en let creme.
Tilsæt den smeltede chokolade og pisk det hele godt sammen.
Tilsæt 3 dl piskefløde og pisk til en let og luftig cream.
Smelt den udblødte husblas over vandbad. Tilsæt 3 spsk af cream cheese fyldet i den smeltede husblas.
I en tynd stråle, tilsættes den smeltede husblas i cream cheese fyldet, under konstant omrøring.
Vend den grofthakket Kinder Bueno i cream cheese fyldet.
Kom fyldet på oreobunden og spred det i et jævnt lag. Stil på køl natten over.
Pynt: Dagen efter tages kagen ud af springformen og kageplasten fjernes.
Pisk fløden til en luftig flødeskum, kom i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt et fint mønster langs kanten på kagen.
Pynt med små stykker af Kinder Bueno og chokoladespåner.
Noter
Oreo kan med fordel erstattes af Digestive kiks.
Kagen kan holde sig i op til et par dage på køl, så den kan med fordel laves i god tid. Bare husk at lade den blive i springformen, indtil den skal pyntes og serveres.
Rigtig god fornøjelse.
17 Kommentar
Kathrine
4. august 2019 at 14:24Hvad kan bruges i stedet for kageplast og hvor høj bliver kagen i en almindelig størrelse springform?😊
Camilla
4. august 2019 at 14:47Hej Kathrine
Alternativt kan du pakke siden på din springform ind i husholdningsfilm. En almindelig størrelse spring form er et vidt begreb 😅 højden på kagen afhænger af hvilken størrelse springform du benytter 😊
Mvh Camilla
Melanie Sanchez
20. august 2019 at 20:40Hej ☺️
Når der står at man skal tilsætte 3 spsk af cream cheese i husblas er det så bare så snart den er smeltet når mens den er varm eller skal man vente til den er kølet lidt af? 🙈
Hilsen Melanie 🌸
Camilla
24. august 2019 at 13:31Hej Melanie
Jeg blander det i, så snart jeg har taget gryden af varmen 😊
Mvh Camilla
Melanie Sanchez
31. august 2019 at 18:54Hej igen ☺️
Er det hele oreos der skal knuses eller kun kiksen?🙈
Helle rugaard
7. oktober 2019 at 14:54Den smager helt fantastisk🎂
Kan kagen fryses ?
Mvh
Helle
Camilla
15. oktober 2019 at 11:04Hej Helle
Jeg bliver SÅ glad når jeg hører at andre også kan lide mine kager 🤩 Jeg har aldrig prøvet at fryse den før, så der må jeg desværre være dig svar skyldig 🙈 Det må prøves næste gang den er på menuen her hjemme 😊
Mvh Camilla
Naja Svane Christensen
15. oktober 2019 at 20:34Cheesecake kan godt fryses, dog ikke med pynt 😉 sørg for at pakke den godt ind og så lufttæt så muligt, så undgår du iskrystaller 😊
Camilla
28. oktober 2019 at 16:47Hej Naja
Fedt! 🤩
Mvh Camilla
Heidi
24. august 2020 at 23:49Kan jeg pynte den dagen før? eller bliver fløden grim så?
Camilla
15. oktober 2020 at 9:36Hej Heidi
Den kan sagtens pyntes dagen før 😊
Mvh Camilla
Anette Sørensen
27. oktober 2020 at 19:11Skal fløden piskes inden den skal i
Camilla
27. oktober 2020 at 22:49Hej Anette
Nej den skal tilsættes som skrevet i indlægget (altså tilsættes til cremen) og så piskes det hele til en let og luftig creme 😊
Mvh Camilla
Stephanie
29. oktober 2020 at 19:44Hvis jeg laver kagen fredag formiddag, kan jeg så godt servere kagen søndag lidt over middag, hvor den stadig er lige så god og pæn? hvis jeg lader den blive i formen og først pynter søndag formiddag 🙂
Camilla
29. oktober 2020 at 20:42Hej Stephanie
Du kan sagtens lave den fredag og servere søndag. Jeg ville nok bare vente med at pynte kagen til søndag, for at den stadig ser “frisk” ud 😊
Mvh Camilla
Jasmin
9. november 2020 at 18:31Er det hele Oreos i bunden med creme fyld?? Eller kun kiksen? 👍🏻
Camilla
13. november 2020 at 16:14Hej Jasmin
Jeg bruger hele kiksen, altså med cremen 😊
Mvh Camilla