Hverdag

Lillejuleaften og hygge i Tivoli

Tivoli

Julen er en helt særlig tid på året – en helt fortryllende og magisk tid. En tid fyldt med kærlighed, nærvær, hygge, lækker mad, gode film og alt for meget julebag.

I år har julen være lidt ekstra særlig – ihvertfald for mig. Jeg er nemlig blevet færdig, som personlig træner – en kæmpe passion og noget jeg har drømt om de sidste par år. En drøm som endelig er blevet en realitet. Helt fantastisk og ganske angstprovokerende, for nu skal jeg ren faktisk ud og praktisere alt det jeg har brugt de sidste mange måneder på at lære.

Udover at julen har budt på 1 stk. PT certifikat, så har december også budt på hele 2 nye jobs – jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring. Det er godt nok ikke mange timer jeg har nogle af stederne, men tilgengæld så er der mulighed for, at være PT begge steder når jeg har været igennem hele deres audition forløb.

2019 bliver et crazy godt år!

gourmet toast

December har også budt på gode og festlige julefrokoster, gensyn med familie – familie som vi desværre ser alt for sjældent, gode venner og alt alt for lidt julebag. Det SKAL der laves om på næste år.

Jeg har simpelthen været så stresset den sidste måned, faktisk så stresset, at jeg har glemt ting og ikke rigtig været mig selv. Det har været så slemt, at selv R har bidt mærke i det – der skal alligevel noget til.

Så lillejuleaften blev R og jeg enige om, at tage en tur i tivoli med ungerne, efterfulgt af en tur på julemarkedet ved storkespringvandet og julemarket på Kongens Nytorv.

R fik et sølvkort til Tivoli i julegave af sit arbejde. Det valgte vi, at opgradere til et guldkort, da det bedst kan betale sig for vores lille familie på 5. Så nu er Tivoli blev tilføjet til vores lille juletradition lillejuleaften.

Tivoli var pyntet SÅ fint op og de små gader i Tivoli, var fyldt med hyggelige juleboder. Vi havde timet det så det passede med, at vi kunne spise et let måltid i tivoli og så bevæge os videre til julemarkedet ved storkespringvandet.

Ungerne fik lov til, at vælge hvad vi skulle spise, så valget faldt på Frank’s toast. Her kunne man vælge blandt flere forskellige toast, altså ikke de almindelige kedelige toast. Nej her kunne du vælge blandt flere forskellige gourmet toast. Alle med lækkert fyld og en generøs mængde ost – man skal aldrig gå ned på ost. Det er nogle af de bedste toast jeg har fået, så de varmeste anbefalinger herfra.

Efter et par timer i Tivoli gik turen videre til julemarked ved storkespringvandet.

Til min store ærgrelse var julemarket lukket, slukket og helt forsvundet, da vi kom frem. Så det har ihvertfald ikke åbent lillejuleaften mere, som det ellers plejede at have. Vi gik derfor op til Kongens Nytorv med endnu højere forventninger, da vi alle følte os ret snydt. Desværre var det helt det samme på Kongens Nytorv, her havde de dog ikke fjernet boderne endnu, her var de blot lukkede.

3 skuffede børn og en virkelig skuffet mor senere, tog vi istedet til takke med varm kakao og Chai Latte på Espresso house. Langt fra det samme, men nu havde vi jo ligesom lovet ungerne varm kakao, pandekager, vafler m.m, så den varme kakao var et must, julemarket eller ej.

Efter et par timer i København, hoppede vi – lettere skuffede over det med julemarket, på toget hjem igen. Det passede med, at vi lige kunne nå hjem og være 1 times tid, inden vi skulle hjem til mine forældre og holde jul.

Lillejuleaften startede og sluttede helt fantastisk – især Tivoli var et hit, det var kun lige det med julemarket der viste sig, at være lidt en streg i regningen. Næste år må jeg heller tjekket om de har åbent lillejuleaften, så vi kan fortsætte med vores lille juletradition.

Hvad lavede du og dine lillejuleaften?

Ingen kommentar

Skriv et svar