Mode

Afslapning og juleoutfit til prinsessen

Alinas juleoutfit - Sko fra PomPom og nederdel fra Marmar

Julen har altid været en helt særlig tid for mig, jeg elsker jul. Med alderen er den her helt særlige julefølelse jeg får i kroppen, blevet til noget lidt andet, dels fordi jeg er blevet voksen og til tider kan have svært ved, at komme i den helt rigtige julestemning og dels fordi, at vi altid har så forbandet travl i december måned. Ikke desto mindre gør jeg alt hvad jeg kan, for at komme i julehumør og bidrage til, at ungerne får en rigtig hyggelig og så vidt mulig afslappet og fortryllet jul.

Sko fra PomPom og nederdel fra Marmar - Det sødeste juleoutfit

Lille juleaften tilbringer vi altid hos mine forældre, hvor der bliver spist god mand, hygget og åbnet julegaver fra mormor og morfar. Det er en aften på børnenes primisser og jeg er vild med det! Det er skønt, at det ikke behøver at være alt for formelt, og at vi kan tage det i et stille og roligt tempo, så ungerne rigtig kan få hygget og nyde tiden hos deres mormor og morfar.

Rasmus havde fri fra arbejde lille juleaften, jeg var nødt til at tage på arbejde i et par timer, men var allerede hjemme ved 11 tiden igen. Det har til tider sine fordele at være selvstændig, men jeg ville virkelig have elsket, at have haft fri hele dagen. Da jeg kom hjem fra arbejde, havde Rasmus klaret alt det praltiske vi manglede inden jul. Jeg har altså en ret så fantastisk mand når det lige slår ham, hihi. Da jeg kom hjem blev vi, eller rettere sagt jeg, enig med resten af familien om, at tage til KBH i et par timer inden vi skulle hjem til mine forældre. Så vi pakkede os godt ind og begav os afsted mod tog og bus.

Det var en smadder hyggelig tur, og ungerne var især vilde med det lille julemarked, der var ved storkespringvadet på strøjet. Der blev indtaget varm kakao, churros og tysk bratwurst i rigelige mængder, alt imens der blev hygget og grint. Det er uden tvivl en succes oplevelse der skal gentages. Jeg tror vi har fået lavet os en ny og hyggelig juletradition, i vores lille familie.

Da vi kom hjem fra KBH var det tid til, at få klædt om, så vi kunne komme afsted mod mormor og morfar. Alina og især jeg har glædet mig som et lille barn, til lige netop det her øjeblik. Der er intet som at udvælge det rette outfit og så lige juleoutfitet er der noget helt særligt ved. Jeg har længe forberedt Alina’s juleoutfit og Alina har selv været med til, at vælge farvere. I år faldt valget på sølv, så derfor har jeg købt den yndigste tyl nederdel i sølv, med lidt glitter fra Marmar, hvide strømpebukser og smørblød hvid basis bluse fra Noa Noa Minature, kombineret med de smukkeste sko fra Pom Pom, i grå med sølvprikker. Jeg er ret så pjattet med det her smukke sæt, som Alina med garanti kommer til at leve i, i de næste par uger.

Tyl skørt og smukke støvler

Nederdelen er købt hos Marmar.
Strømpebukser og bluse er købt hos NoaNoa.
Støvlernee er købt hos Milkyway.

Ingen kommentar

Skriv et svar