Drikke/ Opskrifter

Opskrift på den perfekte velkomstdrink, Dark ‘N’ Stormy ala Camilla

dark n stormy

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt og vi har endnu ikke helt besluttet os for, hvad vi helt præcist skal lave, men en ting er sikkert, denne velkomstdrink skal indtages.

Vi har fået mange invitationer fra gode venner, men jeg hungre egentlig lidt efter en hyggeligt og afslappet nytårsaften, hjemme på sofaen.

God mad, gode drinks og bare hygge med ungerne og manden min, er lige hvad min krop, og mit sind har brug for.

Tilbage i november måned var jeg til fødselsdag hos 2 søde veninder. Her fik vi serveret den lækreste velkomstdrink, den mest udsøgte mad, i skønne omgivelser og i det sjoveste selvskab. Den her flok tøser, forstår virkelig at holde en fest og jeg ELSKER det! Vi keder os aldrig og der er altid fuld fart over feltet. Faktisk så meget, at det til tider kan være lidt svært, at følge med, hihi.

Når men den her velkomstdrink vi fik serveret, har jeg cravet lige siden, ja faktisk også maden, for aldrig har jeg smagt noget så godt! Min venindes søde mand stod for velkomstdrink og mad, og til det må jeg bare lige indskyde, jeg tror at han skulle være blev kok istedet for tømmer, for han kan trylle. Ej spøj til side, han er en fantastisk tømmer, men han gør sig virkelig sublimt i et køkken. Ville virkelig ønske at Rasmus havde de samme skills, hihi.

Perfekt dark 'n' stormy

Den velkomstdrink de 2 lækre tøser serverede, var en Dark and stormy. Mums for en herlighed, der var den vildeste fest i min mund!

Til min store overraskelse fik jeg af vide, at drinken bestod af Captain Morgan spiced gold rom, lime og ginger beer, hvilket faktisk burde betyde, at jeg ikke kunne fordrage den.

Jeg er ikke særlig god til rom eller lime, og jeg kan slet ikke lide ginger beer, men denne kombination smager simpelthen helt fantastisk, meget overraskende, men sandt.

Hvis man skal lave drinken helt efter bogen, så skal den faktisk laves på en mørk rom. In the US, skal en Dark ‘N’ Stormy indholde Gosling Black Seal rom, for at man må kalde det en Dark ‘N’ Stormy på menukortet. Lidt crazy, men samtidig lidt sejt efter min mening. Gosling brødrendes opskrift opfandt de i Bermuda lige efter første verdenskrig, måske det er derfor, at drinken smager af sommer og sol. Jeg drømmer mig ihvertfald til varme og solrige Bermuda, ved hver enkelt tår.

Opskrift på den perfekte velkomstdrink, Dark and stormy ala Camilla

Opskrift på Dark 'N' Stormy ala Camilla

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers. Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 4 cl rom, Captain Morgan Original Spides Golden - Eller en god mørk rom, så som Gosling Black Seal rom
  • Saften fra 1/2 lime
  • 10 cl ginger Beer
  • Knust is og lime til pynt.

Instruktioner

1

Fyld dit glas med knust is eller isterninger. Hæld rom og lime saft over, og top op med ginger beer - husk at smage til! Pynt til sidst med en skive lime.

Server drinken som en lækker og læskende velkomsdrink, som en indbydende cocktail på en varm sommerdag, eller indtag den ganske som jeg gør, bare fordi du har lyst og kan, hihi.

Jeg er tosset med denne drink og indtager den i øjeblikket på ugentlig basis. Jeg har valgt at erstatte min vin, med en omgang Dark ‘N’ Stormy ala Camilla, hihi.

dark 'n' stormy

Ingen kommentar

Skriv et svar