Drikke/ Opskrifter

Opskrift på den perfekte velkomstdrink, Dark ‘N’ Stormy ala Camilla

Opskrift på den perfekte velkomstdrink, Dark and stormy ala Camilla

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt og vi har endnu ikke helt besluttet os for, hvad vi helt præcist skal lave, men en ting er sikkert, denne velkomstdrink skal indtages. Vi har fået mange invitationer fra gode venner, men jeg hungre enlig lidt efter en hyggeligt og afslappet nytårsaften, hjemme på sofaen. God mad, gode drinks og bare hygge med ungerne og manden min, er lige hvad min krop og mit sind har brug for.

Tilbage i november måned var jeg til fødselsdag hos 2 søde veninder. Her fik vi serveret den lækreste velkomsdrink, den mest udsøgte mad, i skønne omgivelser og i det sjoveste selvskab. Den her flok tøser forstår virkelig at holde en fest og jeg ELSKER det! Vi keder os aldrig og der er altid fuld fart over feltet. Faktisk så meget, at det til tider kan være lidt svært, at følge med, hihi. Når men den her velkomstdrink vi fik serveret, har jeg cravet lige siden, ja faktisk også maden, for aldrig har jeg smagt noget så godt! Min venindes søde mand stod for velkomstdrink og mad, og til det må jeg bare lige indskyde, jeg tror at han skulle være blev kok istedet for tømmer, for han kan trylle. Ej spøj til side, han er en fantastisk tømmer, men han gør sig virkelig sublimt i et køkken. Ville virkelig ønske at Rasmus havde de samme skills, hihi.

Den velkomstdrink de 2 lækre tøser serverede, var en Dark and stormy. Mums for en herlighed, der var den vildeste fest i min mund! Til min store overraskelse fik jeg af vide, at drinken bestod af Captain Morgan spiced gold rom, lime og ginger beer, hvilket faktisk burde betyde, at jeg ikke kunne fordrage den. Jeg er ikke særlig god til rom eller lime, og jeg kan slet ikke lide ginger beer, men denne kombination smager simpelthen helt fantastisk, meget overraskende men sandt.

Hvis man skal lave drinken helt efter bogen, så skal den faktisk laves på en mørk rom. In the US, skal en Dark ‘N’ Stormy indholde Gosling Black Seal rom, for at man må kalde det en Dark ‘N’ Stormy på menukortet. Lidt crazy, men samtidig lidt sejt efter min mening. Gosling brødrendes opskrift opfandt de i Bermuda lige efter første verdenskrig, måske det er derfor at drinken smager af sommer og sol. Jeg drømmer mig ihvertfald til varme og solrige Bermuda, ved hver enkelt tår.

Dark 'N' Stormy cocktail

Opskrift på Dark ‘N’ Stormy ala Camilla

Du skal bruge følgende: 

  • 3 cl rom, Captain Morgan Original Spides Golden – Eller en god mørk rom, så som Gosling Black Seal rom
  • 1 cl lime saft – Eller lime sirup
  • Ginger Beer
  • Knust is, mynte, blåbær og lime til pynt.

Sådan gør du:
Tag en skive lime og kør den rundt langs kanten på glasset. Dyp den våde kant i lidt sukker, så du får den dekorative sukkkerkant på dig drink glas
Fyld dit glas med knust is, et par blåbær og mynteblade og en skive lime.
Hæld rom og lime saft over og top op med ginger beer, husk at smage til! TIP! Jeg brugte små buttede glas, fyldt helt op med is. Der brugte jeg ca. 9 cl ginger beer pr. glas. Efter min mening en perfekt balance imellem rom og ginger beer.

Server drinken som en lækker og læskende velkomsdrink, som en indbydende cocktail, på en varm sommerdag, eller indtag den ganske som jeg gør, bare fordi du har lyst og kan, hihi. Jeg er tosset med denne drink og indtager den i øjeblikket på ugentlig basis, da jeg har valgt at erstatte min vin, med en omgang Dark ‘N’ Stormy ala Camilla, hihi.

 

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar