Sponseret

Knuthenborg Safaripark

R og jeg har allerede planlagt, hvad der skal ske på rejsefronten frem til juni måned. Efter juni måned, har vi ikke nogle planer i kalenderen og jeg har derfor snakket med ungerne omkring en tur i Lalandia og til Knuthenborg safaripark.

Det kunne være så mega hyggeligt!

Jeg har ikke været i Lalandia siden jeg var barn, eller i Knuthenborg Safaripark siden K og A var helt små – altså før L kom til verden.

De næste par måneder står blandt andet på skiferie, Berlin, Marbella, Rom og Århus + der kommer til at ske en masse andet spændende, som jeg ikke kan røbe på nuværende tidspunkt, da det er en del af gaven jeg gav til R, da han havde fødselsdag, hih.

Glæder mig til alle de mange oplevelser.. og hey, så står 2019 jo også på et bryllup – jubii.

Nårh, men tilbage til det med Knuthenborg safaripark.

Ungerne har længe snakket om Lalandia – især A, så det er vel ved at være på tide, at finde et tidspunkt, hvor det passer ind i kalenderen. Samtidig med turen til Lalandia så tænker jeg, at vi kan kombinere det med en tur til Knuthenborg safaripark. Jeg har selv så mange gode barndomsminder fra parken og jeg vil elske, hvis vores unger kan få samme gode minder.

Jeg husker tydeligt en efterårsferie, hvor min far havde pakket campingvognen og drog aftes på camping med mind søster og jeg + min fars gode kammerat og hans datter, som iøvrigt har samme alder som mig og jeg mere eller mindre er vokset op sammen med – mega hyggeligt. Min mor kunne ikke få fri fra arbejde, så hun vinkede pænt farvel, imens resten af os drog afsted.

På denne campingferie, kørte vi forbi Knuthenborg safaripark, hvor vi tilbragte en hel dag. Trods gråt vejr mindes jeg, at det var tørvejr. Vi fodrede hestene og fik hilst på virkelig mange dyr – idag er parken blevet endnu større, så det kan kun blive en endnu større oplevelse.

Min søster tog på et tidspunkt min fars kammerat i hånden og gik hen til sådan et dyrehegn, altså et af de der hvor der er strøm i, hah. Hun tog selfølgelig fat i hegnet – hun vidste jo ikke bedre, der skete dog intet med hende, men min fars kammerat fik et ordentligt rap over nallerne – det var hylende morsomt og et minde jeg aldrig glemmer. Det er utroligt, hvad man kan få af sjov ved sådan et landbrugshegn, hah.

Sådan en skøn tur som vi havde den gang, drømmer jeg om, at kunne give videre til vores unger.

Faktisk har jeg også kikket lidt på, at booke et helt ophold i safariparken men jeg ved ikke helt.

Har du prøvet af bo i parken? for så vil jeg elske, at hører om din erfaring.

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar