Hverdag

Glædelig jul til dig og dine

Adventkrans

Først og fremmest vil jeg ønske dig og dine, Glædelig jul – godtnok lige en dag forsinket, men det er trods alt kun første juledag – julen er langt fra overstået, hih.

Første juledag er hellig i vores familie. Det er dagen hvor der skal tøffes rundt i nattøj, flydes i sofaen med dyner og gode julefilm i fjernsynet. Dagen hvor ungerne kan komme ned i gear, hvor de kan lege med deres nye legetøj og i det hele taget bare dagen, hvor der skal slappes og hygges i lange baner.

Mango salat

Jeg kan røbe, at dagen blandt andet kommer til, at byde på varm kakao med masser af flødeskum, rester af risalamanden og rester af aftensmaden fra ugensløb. For første juledag handler kun om hygge og afslapning, ikke om madlavning og ædegilde. Så menuen idag står på en lækker mangosalat – opskriften finder snart vej til bloggen – jeg er frygtelig bagud på opskrift fronten, december har været crazy travl! Der er også rester fra en omgang lækker og spicy red curry med nudler og ej at forglemme, så er der også rugbrød og masser af lækkert pålæg. Der er nu heller intet, som et stykke ristet og højtbelagt rugbrød – mums.

Hvad skal du bruge første juledag på?

Chai Latte

Ingen kommentar

Skriv et svar