Andre lækkerier/ Morgenmad/ Opskrifter

Lille L’s opskrift på luftige funfetti pandekager

opskrift på nemme funfetti pandekager

Ungerne har vidst noget med farvefine søde sager i øjeblikket. For det er ikke mange dage siden, vi bagte den overdådige og farvefine funfetti kage. Nu har lille L og jeg så været i køkkenet igen. Denne gang for at lave funfetti pandekager.

Vi skal vel have dagene til at gå med et eller andet, hih.

Med alle de søde sager og den lækre mad vi kaster i hoved i disse Corona-tider, så tror jeg ikke, at min vægt har det alt for godt. Det er nok meget godt, at ungerne starter i skole igen i denne uge, så jeg kan komme tilbage på sporet med den sunde livsstil.

Kender du følelsen?

Men lige nu vil jeg skåne dig for alt min sniksnak, om min dårlige samvittighed over mit alt for usunde indtag. Du skal nemlig have opskriften på de farvefine og super lækre funfetti pandekager, der kan sætte gang i en fest, selv på en kedelig og grå tirsdag.

Flere har spurgt, hvor jeg har købt den farvefine krymmel. Her må jeg måske skuffe en del. Det er købt i USA, da jeg ikke har kunne finde noget tilsvarende her hjemme. De sidste par gange vi har været i USA er kufferten blev fyldt op med peanutbutter, reese’s peanut butter cups og kage krymmel.

Hvad mon ikke de der boarder control mennesker har tænkt, når de har tjekket vores kufferter inden de har kommet dem på flyveren, hah.

Funfetti pandekager

opskrift på luftige funfetti pandekager

Print Opskrift
Serveringer: 4 personer Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

 • 2 dl kærnemælk
 • 1 æg
 • 125g hvedemel
 • 0.5 tsk natron
 • 1 spsk sukker
 • Knsp salt
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 25g smør, smeltet
 • 0.5 dl farvefin krymmel

Instruktioner

1

Pisk æg og kærnemælk sammen.

2

Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til kærnemælksblandingen.

3

Tilsæt tilsidst den smeltede smør og farvefine krymmel.

4

Steg pandekagerne i lidt smør på en varm pande.

Server de små buttede og farvefine pandekager med det samme. Top dem med en god sirup og friske bær, eller gør som jeg, og top med en luftig flødeskum og friske jordbær – mums siger jeg bare!

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

små buttede funfetti pandekager

2 Kommentar

 • Reply
  Megan
  28. juli 2020 at 16:50

  Hvor køber du din krymmel?

  • Reply
   Camilla
   28. juli 2020 at 16:52

   Hej Megan
   Det har jeg købt i USA, da jeg desværre ikke har haft held, med at finde krymmel i disse farvefine nuancer i DK 🌈
   Mvh Camilla

  Skriv et svar