Aftensmad/ Opskrifter/ Vegansk/ Vegetarisk

Lækker opskrift på vegansk grillet sandwich

Lækker opskrift på vegansk grillet sandwich

Idag så min frokost således ud, altså som på billedet, mums siger jeg bare! Efter lidt arbejde og næsten 2 timer i fitness, meldte sulten sig for alvor. Når maven rumler med 100 km/t og man bare er VIRKELIG sulten, altså sådan jeg kunne æde en ko sulten, så er det fantastisk, at kunne bikse en hurtig omgang frokost sammen, som både er sund og nærende.

Har du nogenside prøvet en grillet sandwich lavet med rugbrød ? Hvis ikke, så er du virkelig gået glip af noget og så vil jeg anbefale dig, at få lavet en med det samme! Indholdet i en grillet sandwich kan varieres i det uendelige, der er ingen facitliste for indholdet, det handler alt sammen om smag, konsistens og hvordan man sætter disse sammen. For mig handler det også lidt om farver, men det er bare fordi, at jeg har så satans svært, ved at abstrahere fra det visuelle. Vi har vel alle vores laster her i livet og dette er en af mine, heh.

Indholdet i denne grillet sandwich er en af mine absolut favoritter. Kombiantionen af de forskellige ingredienser og det sprøde ydre smager himmelsk, ja det er faktisk som at tage en bid af himlen, eller jeg forestiller mig ihvertfald at himlen smager sådan, hih. Hvis du ikke er vegetar/veganer er jeg sikker på, at et lækkert stykke kød fra aftensmaden dagen før, noget lækkert kødpålæg eller lidt fisk, vil smage helt fantastisk, og frembringer et stort smil på dine læber. Der er intet mere lykkebringende, end en lækker sandwich, ihvertfald ikke hvis du spørg mig. Prøv den, jeg er sikker på at du vil elske den!

Hurtig grillet sandwich

Opskrift på vegansk grillet sandwich

Print Opskrift
Serveringer: 2 Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 avocado
  • Syltede rødløg
  • 2 skiver vegansk ost

Instruktioner

1

Tænd din panin grill.

2

Fjern skræl og sten fra avocado og mos herefter med en gaffel, til du har en grov avocadomos. Fordel den ene halvdel på 1 skive rugbrød og herefter den anden halvdel på endnu 1 skive rugbrød.

3

Læg en skive ost oven på hver af de 2 skiver rugbrød med avocado og top op, med en generøs mængde syltede rødløg. Luk dine sandwich med endnu en skive rugbrød.

4

Kom dine sandwich i den varme panin gril og gril dem til de er sprøde, gyldne og osten er smeltet.

5

Lad de grillede sandwich hvile i 2-3 minutter, på en bagerist, inden de serveres.

Spis den lækre sandwich imens den stadig er varm og osten er løbende, der er den allerbedst!

Jeg brugte mine hjemlavede syltede rødløg, jeg ved faktisk ikke, om man kan købe den slags i butikkerne ? Jeg tror faktisk aldrig, at jeg er stødt på det i et supermarked. Osten i denne grillet sandwich er af mærket Violife, hvis du ikke kan få fingre i dette mærke i dit lokale supermarked, så findes der mange andre veganske mærker der ude. Alternativt kan du handle online hos Greenos.dk. Greenos yder en fantastisk service og kan på det varmeste anbefales, vi er super glade for at handle hos dem, de har altid super gode tilbud eller vedlægger lidt ekstra godter i pakken, se det er noget jeg kan lide, heh.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Hurtig frokost, grillet sandwich af rugbrød

Prøv også denne lækre version af en grillet sandwich, It is to die for.

Ingen kommentar

Skriv et svar