Aftensmad/ Madpakke hits/ Opskrifter/ Vegansk/ Vegetarisk

Perfekt frokost – Nem vegansk grillet sandwich

Perfekt frokost - Nem vegansk grillet sandwich

Forleden så min frokost sådan her ud. Shiit en syndig frokost, som på ingen måder smagte vegansk, hvis du forstår hvad jeg mener, hihi. Det der med imiterede veganske produkter, der er lavet så det ligner noget det egentligt ikke er, bare for at prøve at snyde vores hjerne, så vi med glæde sætter tænderne i det og tror det smager af den ægte varer. Snydt! Det gør det bare aldrig. Jeg er blevet skuffet op til flere gange, men nu er det slut.

Den her veganske ost, som jeg har benyttet til disse udsøgte sandwich, er købt i kvickly og smager ren faktisk af den ægte varer, eller måske kun når den er smeltet ? Jeg har kun smagt den smeltet, så jeg har svært ved at udtale mig om andet. Osten er af mærker Violife, som ren faktisk laver et væld af forskellige veganske oste. Desværre er de bare ikke til at få fingre i, i vores lokale Kvickly, da de kun har et meget begrænset udvalg, bestående af 3 forskellige oste i deres lille veganske afdeling. Glæder mig virkelig til den dag, man kan få fingre i Violifes andre produkter, for jeg har udset mig flere af deres forskellige produkter, som jeg er ellevild efter at få prøvet. Skulle du have kendskab til en Violife pusher i købehavn/storkøbenhavn, så må du meget gerne skrive hvor henne i kommentarfeltet, så vil jeg virkelig være dig taknemmelig, hihi.

Jeg er stadig igang med at vende mig til en livsstil uden kød, hvilket jeg er helt tosset med indtil til videre. Det er bare ikke helt nemt, når jeg samtidig også helst skal holde mig til en specifik kostplan. Så fra på mandag, altså imorgen, må jeg tilbage til at tælle kalorier, så jeg kan få et lidt bedre indblik i, hvor ‘store’ mængder jeg kan spise og derved komme tilbage på rette spor.

Den her utrolig lækre grillede sandwich er noget af det nemmeste at lave og er super perfekt til frokost, eller måske til en omgang hurtigt aftensmad. Mine unger elsker grillet sandwich, så de har intet imod, at indtage dem til aftensmad, i selskab med en lækker salat og lidt forskelligt gnavegrønt. Prøv den, du vil blive forbavset over hvor nem den er at lave og hvor skønt den smager.

Opskrift på vegansk grillet sandwich.

Du skal bruge følgende til 2 sandwich:

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 avocado
  • 4 skiver tomat
  • 2 skiver vegansk ost
  • 2 spsk pesto, eller en hjemmelavet vegansk udgave

Sådan gør du:
Tænd din panin grill.
Fordel pestoen ligeligt på de 4 skiver rugbrød og smør det godt ud.
Fjern skræl og sten fra avocado og skær den ud i tynde skiver. Fordel den ene halvdel på 1 skive rugbrød og derefter den anden halvdel på endnu 1 skive rugbrød.
Læg en skive ost oven på hver af de 2 skiver rugbrød med avocado og top op med 2 skiver tomat på hver.
Luk nu dine sandwich sammen, så de sidste 2 skiver rugbrød vender med pesto siden ind mod fyldet.
Kom dine sandwich i den varme panin gril og gril dem til de er sprøde, gyldne og osten er smeltet.
Lad de grillede sandwich hvile i 2-3 minutter, på en bagerist, inden de serveres.

Hvis du ikke er veganer, så kan du med fordel skifte den veganske ost ud, med en tyk skive gouda, eller anden lækker ost.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Opskrift på vegansk grillet sandwich.

Ingen kommentar

Skriv et svar