Overnight oats, behøver jeg egentligt at forklare hvad det er? Tænker at det hele ligger lidt i navnet, hih.
Men, hvis du nu alligevel ikke skulle vide hvad overnight oats er, så er det simpelthen den nemmeste morgenmad ever.
Inden du hopper i seng om aftenen, blander du lynhurtig grøden sammen, stiller den på køl og wupti, dagenefter er der dømt grød til morgenmad. Nemmere bliver det da ikke hva’ ?
Udover at det er nemt, så kan overnight oats også varieres i det uendelige. Jeg har virkelig mange favoritter, men i øjeblikket har jeg 3 go to favoritter. Den ene med kokos, mango og passionsfrugt, denne med banan og chokolade, samt en snickers version der finder vej til bloggen, i løbet af de næste par dage.
Denne version med banan og chokolade er en lækker og luksuriøs udgave, ihvertfald efter min mening. Den har en lækker og fløjlsblød konsistens, smager fantastisk, lidt ala grød møder dessert – what’s not to love?
Lækker banan og chokolade overnight oats
Print OpskriftIngredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl skyr, alternativ naturel yoghurt
- 1 dl mælk
- 2 spsk kakaopulver
- 1/2 banan, most
- Banan og grofthakket chokolade til topping
Instruktioner
I en lille tupperware bøtte med tilhørende låg, blandes havregryn, skyr, mælk, kakao og banan godt sammen.
Kom låget på, stil på køl og lad grøden stå natten over.
Dagen efter tages grøden ud af køleskabet og toppes med skiver af banan og grofthakket chokolade.
Noter
Hvis grøden er for tyk/klæg i konsistensen om morgnen, så tilsæt et lille skvat mælk, for at løsne grøden lidt op.
Grøden kan også lunes i mikroovnene, hvis du ønsker en varm grød. Tilsæt blot lidt ekstra mælk.
Du kan med fordel lave flere portioner ad gangen, da de sagtens kan holde sig i et par dage på køl.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar