Madpakke hits/ Opskrifter/ Sundere søde sager

Opskrift på nemme snickerskugler

Opskrift på de lækreste snickerskugler

Det er fredag og endnu en af de fredage, hvor jeg er alene med ungerne.

R har virkelig mange arrangementer med arbejdet i øjeblikket, og det skal der naturligvis også være plads til.

Nu hvor vi igen er alene hjemme, så skal der hygges med risengrød, varm kakao med flødeskum, et slag Uno – nok ret mange slag, og hygges under dynerne i sofaen, alt imens at Harry Potter og de vise sten spiller i flimmerkassen. L vil så gerne se den, så why not. De første film er ret uskyldige, hvilket nok er grunden til, at de er oversat til dansk og de sidste af filmene ikke er oversat. Vi nupper den med dansk tale, nu hvor A og lille L skal se med.

Når der skal hygges, så skal der lidt snacks til.

Idag bliver det varm kakao med flødeskum og de her ret så lækre snickerskugler.

hvis du har fuldt lidt med på bloggen her på det sidste, så har du måske luret, at jeg har en periode med snacks lavet af dadler, heh.

De her snickerskugler smager som en drøm – i’m not kidding you, er mega nemme at lave og så skal du kun bruge 4 ingredienser, for at bikse dem sammen – what’s not to like?

Det er en perfekt lille treat til en hyggeaften under dynerne, til den lille lækkersult, til uddeling i børnehave/skole med sukkerpolitik, eller som en lille treat i ungernes madpakke. Uanset formål, så bringer de altid et stort smil frem på læben og både store og små elsker dem.

Nem opskrift på snickerskugler

Opskrift på nemme snickerskugler

Print Opskrift
Serveringer: ca. 30 stk

Ingredienser

  • 24 dadler, friske og saftige
  • 3 spsk peanutbutter
  • 2.5 dl saltede peanuts
  • 200g chokolade 80%
  • Evt. flage salt og groft hakket peanuts til pynt

Instruktioner

1

Fjern stenene fra dadlerne og kom de saftige dadler i en blender/foodprocessor.

2

Tilsæt peanutbutter og peanuts, og blend i et par minutter, til der opnået en jævn, glat og let klistret konsistens. Husk at skrabe siderne ned undervejs, for et jævnt resultat.

3

Brug en lille ice cream scoop til at scoope små snickerskugler med. Afsæt ca. 30 kugler på et fad beklædt med bagepapir og kom i fryseren i 1 times tid.

4

Temperer chokoladen enten over vandbad eller i mikroovnen - hvad du foretrækker. Tag snickerskuglerne ud af fryseren og vend dem forsigtigt i den tempereret chokolade, ved hjælp af 1 gaffel eller 2. Lad chokoladen dryppe af i et øjeblikke, inden de igen placeres på det beklædte fad. Drys med lidt flagesalt eller grofthakket peanuts inden chokoladen sætter sig. Gentag indtil alle kuglerne er vendt i chokolade.

5

Sæt dine snickerskugler på køl i ca. 30 minutter, så chokoladen kan sætte sig.

Noter

Du kan også vælge at trille dine snickerskugler i groft hakket peanuts, istedet for at vende dem i chokolade.

Opbevar dem på køl, gerne i en tætlukket beholder.

Rigtig god fornøjelse.

snickerkugler af dadler

Ingen kommentar

Skriv et svar