Hverdag

Torsdags overspringshandlinger

Jeg er frygtelig når det kommer til overspringshandlinger, især når det kommer til lektier. Jeg har svært ved at holde fokus i længere tid, så mit tanke mylder for tit overtaget – simpelthen så irriterende.

Hvis du har nogle gode ideer til hvordan det kan løses, så smid endelig en kommentar!

Dagen idag har indtil videre forløbet ret roligt. Jeg startede dagen ud med 1 møde, en hurtig tur forbi mine svigerforældre, for at printe lidt lektier ud, læst første halvdel af mine lektier, sendt 2 ansøgninger, svaret mails, fået vasket tøj og handlet ind, pakket bestillinger og været et smut forbi den lokale GLS pakkeshop med pakkerne og nu har jeg netop indtaget min frokost.

Det har virkelig været en produktiv formiddag, så nu trænger jeg til en kort pause, især mit ømme korpus – blev banket godt og grundigt igennem i skolen igår, inden jeg igen vil kaste mig over mine lektier.

Jeg tror jeg vil smække fødderne op, se et afsnit Desperate Housewives og nyde den smukke buket blomster, sendebudet har været forbi med.

Jeg elsker når min bedre halvdel overrasker, især når der er blomster involveret hih.

Når batterierne igen er tanket op og resten af lektierne læst, går det igen løs med 3 unger der skal til sport, aftensmaden laves, gæster der skal hygges med og lidt julegave research foretages.

Hvad skal du bruge din torsdag aften på?

Ingen kommentar

Skriv et svar