Ferie

Julehygge i London

Jeg sad netop og kikkede alle de mange billeder fra vores tur til London igennem, da det netop slog mig! Jeg har slet ikke fået delt alt det med dig, som jeg havde planlagt

Hvorfor er jeg altid bagud med bloggen?

Tror simpelthen det er fordi, at hverdagen tager over og hvad der dertil hører. Vi er en travl familie, ganske som alle andre. Lidt flere timer i døgnet ville være freaking awesome..

Nårh, men London var fantastisk, fortryllende og magisk som altid. Der var knap så meget julepynt i gaderne, som vi havde forventet. Tror simpelthen vi havde sat vores forventninger alt for højt. Flere havde fortalt os, at London var helt overdrevet i julen, at gaderne var belagt af julepynt og bygningerne nærmest pakket ind i gavepapir. Det var slet ikke den oplevelse vi havde, dermed ikke sagt, at det var dårligt. Vi havde simpelthen bare alt for høje forventninger, iforhold til det der mødte os. De gør uden tvivl meget mere ud af julepynt i gaderne, end vi gør her hjemme.

Gaderne var pyntet så fint op med det smukkeste julelys og det irritere mig stadig helt vildt, at vi ikke fik taget nogle billeder af det smukke julelys! Det irritere mig faktisk så meget, at jeg overvejer, at vi skal der over igen til jul. jeg er dog ikke helt sikker på, at R er med på den ide, hih.

Vi er gået et ret så dyrt år imøde, der er både en masse lækre rejser i vente, koncerter, et bryllup og forhåbentligt også en lille bryllupsrejse. Så hvis vi lige topper den med en tur til London i julen, så har R ikke mere ferie tilbage. Den ide er han nok ikke helt med på, men man skal jo aldrig sige aldrig, hih.

Udover at vi fik en masse kilometer i benene, trætte hoveder af ungernes brok og sure miner, så fik vi også en masse fantastiske oplevelser. Vi var blandt andet i det store Winter Wonderland i Hyde Park, som lå 5-10 min fra vores hotel. Vi fik besøgt Mr. Selfridge, en fast tradition. Jeg elsker det center og jeg ved virkelig ikke hvorfor, for vi køber aldrig noget, men jeg skal ALTID forbi.

Jeg er underlig – I know.

Langs floden var der flere små og hyggelige julemarkeder, hvor vi smovsede lækkert streetfood, pandekager og hvad der dertil hører. Der blev søgt ly fra kulden, på små hyggelige cafeer med varm kakao, Chai Latte og kage.

Vi var også forbi Borough Market, hvor der var pyntet så fint op og en hyggelig og glad julestemning. Der fik vi brugt et par timer, hvor der blev smovset lækre sager fra alle verdenshjørner.

Mmhhh.

Vi havde nogle virkelig fantastiske madoplevelser, ganske som vi altid har når vi er i London. Det var fantastisk endelig, at kunne dele det med ungerne.

K ser allerede frem til vi skal afsted igen, heh. Han er også begyndt, at synes det er spændende, at se på seværdigheder – simpelthen så fantastisk!

Vi var for engang skyld også gode til, at tage metro og tog rundt. Noget R og jeg ellers aldrig gør når vi er i London, men denne gang hvor ungerne var med, fik vi endelig taget fore Oyster cards i brug.

Gud hvor var det bare nemt! Det kommer vi uden tvivl til, at benytte os af en anden gang, nu hvor vi har fundet ud af, hvor nemt det er, heh.

Nu skal jeg så bare lige have overtalt R til, at vi skal afsted igen til jul..

Ingen kommentar

Skriv et svar