Ferie

Harry Potter Warner Bros. studio tour – en fortryllende oplevelse

Harry Potter Warner Bros. studio tour

Her 2 uger efter vi er kommet hjem fra London, fik jeg endelig tid til, at få kikket alle de mange hundrede billeder igennem fra turen.

På det lille SD-kort gemte sig en masse skønne billeder. Rigtig mange der siger mere end tusind ord – især dem af vores unger.

Vi havde en fortryllende tur. Især sidste dag, et par timer før vi skulle hjem, var lidt ekstra magisk. Der begyndte ungerne nemlig at enes – Christ, hvor kan de 3 unger altså bare dræne en for energi..

Ungerne skal altid bruge et par dage på, at tilpasse sig når vi skal på ferie, det havde vi ikke lige tænkt over, da vi i sin tid bookede turen til London.

K har en kommentar til alting og hans mundtøj står seriøst aldrig stille. A tror hun er teenager, hun ruller med øjne, svar igen, snerre og er i det heletaget bare sur og irriteret det meste af tiden – hun har dog sine øjeblikke. Lille L har mega meget krudt i måsen, et mundtøj der aldrig står stille – ganske som hans bror, han er fræk som en slagter hund og har altid en smart bemærkning. Så ja, det var skisme lidt drænene de første 3 dage, hvor ungerne igen lige skulle lære at tilpasse sig, at vi alle boede tæt sammen. Lille L elsker det, men de 2 store har altid lidt svære ved det. De klarede det nu alligevel rigtig fint og især turen til Harry Potter studio var noget både de og os voksne kunne bruge.

Jeg købte billetterne tilbage i juli måned, da man skal være ude i virkelig god tid. De er umulige at få fingre i, hvis man er for sent ude. Da jeg bestilte billetterne var der allerede flere dage og tidspunkter der var udsolgt i julen, så det var virkelig godt at jeg var ude i så god tid.

Billetterne er lidt pricey, men det var bestemt alle pengene værd!

Her hjemme er vi ret store Harry Potter fans. Både R og jeg er opvokset med filmene og vi har begge læst alle bøgerne – som vi begge elsker lidt mere end filmene, heh.

Ungerne er også helt tosset med Harry Potter universet og de ser jævnligt filmene, for det meste er det dog de første 5 film de ser, da de er med dansk tale. Lille L er kun 5 år og forstå ikke engelsk – kun enkelte ord. A er 8 år og læser ikke helt så hurtigt endnu, at hun kan være med på underteksterne. K er 9 år – 10 år om en uge, og kan sagtens følge med i underteksterne, men ser med dansk tale af hensyn til sine søskende.

Da vi fortalte ungerne, at vi skulle i Harry Potter Studio blev de elle vilde og Lille L har snakket om det lige siden. Glæden var derfor stor, da det endelig var tid til, at træde ind af dørene til det kæmpe studio.

Vi tog toget til Watford junction og hoppede derefter på Harry Potter bussen – det fungerede bare! Desuden brugte vi ca. 3 timer på at nå rundt, hvilket er det antal timer de også oplyser, at man normalt bruger på deres studio tour.

Vi spiste frokost i deres cafeteria, som man støder ind i når man er noget halvvejs igennem touren. Det er næsten lidt af et must at spise der, men man må altså godt have sin egene madpakke med. Stemningen er god, køen lang, men de er super effektive så serveringen er forholdsvis hurtig. Det er typisk cafeteria mad der serveres til den lidt dyre side – hvad andet kan man forvente? Hvis du er til Butterbeer kan det også købes, men det lignede dog ikke den samme type butterbeer, som vi fik i Orlando.

Nu bliver du lige spammet med en masse billeder fra turen, da billeder fortæller mere end tusind ord. Så hvis du ikke gider se billeder, så scroll ned i bunden.

Vi havde en helt fantastisk tur og det kan på det varmeste anbefales! Det var en uforglemmelig oplevelse og ungerne var nærmest ikke til at få med hjem igen. Vi lokkede til sidst med, at de måtte vælge en tryllestav hver, hvilket hjalp med at få dem med, heh.

Inden ferien fik jeg lidt penge af min far, som vi kunne bruge på ungerne. Så hvilken bedre måde at bruge pengene på, end på at købe en tryllestav til dem hver.

De brugte en del tid på, at vælge hvilken stav de hver især godt ville have, men det lykkedes tilsidst. Ekspedienten der hjalp os, fortalte en lille historie til hver af tryllestavene, som gjorde hele købsoplevelsen lidt ekstra magisk.

Tryllestavende bragte glæde, store smil og masser af latter med sig på resten af turen. Selv i lufthavnen havde vi det sjovt over dem, for R blev nemlig stoppet i security, hvor de lynhurtigt kunne regne ud, at vi havde tryllestave i håndbagagen. De var smadder søde og kunne ikke lade vær med at grine. Det var helt tydeligt, at vi ikke er de første de har stoppet med tryllestave i håndbaggagen, hah.

Det var en fantastisk oplevelse, at komme rundt i det store Harry Potter studio, en oplevelse som SKAL prøves hvis du spørg mig. Så hvis du er fan af hele Harry Potter verdenen og ikke allerede har været afsted, så få booket billetterne og kom afsted. Det SKAL opleves!

Ingen kommentar

Skriv et svar