Hverdag/ Sponseret

Svømmebriller i lange baner

svømmebriller

Endelig var der et lille hul i kalenderen, så jeg kunne få skudt lidt billeder.

Gud hvor har jeg dog savnet, at have mit kamera i mine hænder, trods det kun er 1,5 uge siden, at jeg sidst havde det i hænderne, heh.

Jeg ELSKER det, hvad kan jeg ellers sige?

Idag har jeg tilbragt et par timer på mit arbejde – det skal jo gøres, et par timer bag kameraet, efterfulgt af et par timer i svømmehallen, hvor dette års skolestafet løb af banen.

Både K og A går begge til svømning og svømmer på konkurrence plan. Desværre har det sidste halve år været fuld af stress, sygdom og andre uforudsigelige ting, så de er gået glip af alt for meget træning. Det kan ses og mærkes, så de næste 6 måneder satser vi på mindre sygdom og bedre planlægning, så de kan komme tilbage på rette spor igen.

Jeg er tidligere elitesvømmer og ved hvad det kræver. Dedikation, dedikation, dedikation. Vores unger er selvfølgelig for små, til at det er et super seriøs konkurrence hold, men hold nu fast hvor rykker de bare meget på det hold. Både svømme mæssigt, men sørme også socialt og på det med at være selvstændige.

Vores 2 store er virkelig blevet store og det kan tydeligt mærkes. Ja, jeg er altså fan.

Lille L går også til svømning og han er virkelig tosset med det, så han kunne godt gå hen og følge i sine mors fodspor – glæden vil ingen ende tage, hih. Når A tager sig sammen er hun også et lille naturtalent, K bliver aldrig den helt store svømmer, men til gengæld er han et naturtalent når det kommer til fodbold. Så det er godt, at R er med på det hold, for der kan jeg ikke være med.

Fodbold siger mig absolut ingen ting!

svømmebriller til børn

Alle 3 unger har svømmet siden de var helt små. Faktisk så har A og L svømmet siden de blev født, hvilket efterhånden betyder, at vi er ved at drukne i svømmebriller.

Mine svømmebriller er slet ikke en del af regnestykket. Hvis de var ville du tage dig til hovedet over, hvor mange svømmebriller vi har.

Ungerne har igennem årene været igennem flere forskellige modeller og jeg tror efterhånden, at vi er kommet frem til nogle svømmebriller der matcher deres behov. Deres behov er af gode grunde skiftet igennem årene, i takt med, at de er blevet bedre og der derfor har været større krav til kvalitetten.

Ja, der er stor forskel på kvaliteten, tro det eller ej.

Svømmebriller er ikke bare svømmebriller, det er faktisk et stort gedemarket og når det drejer sig om svømmebriller til børn, så bliver det straks meget værre, for de kikker kun på om farven er rigtigt og om de ser seje ud. De glemmer, at de også skal sidde ordentligt og fungere 100%.

Nu blev det vidst lige lidt nørdet – sorry.

Vi har ihvertfald svømmebriller nok her hjemme.

svømmebriller

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar