Hverdag

Frisk luft, nyt udstyr og hygge i lange baner – perfekt lørdag

Sidste weekend var en af de rolige af slagsen – lige hvad vi trængte til.

Det var en weekend fyldt med frisk luft, langsomme morgner, gode gåture, mad, hygge og kærlighed i lange baner – ja og så også lige lidt pre-teenager nøkker, fra hende madammen på billedet ovenover. Hun sætter os virkelig på prøve for tiden! Nogle har virkelig glemt at fortælle hende, at man først er teenager som 13 årig og ik’ som 8 årig.

Lørdag bød på en lang gåtur i skoven, med ungerne og vores gamle vuf på 12 år, hvor vi endelig fik mulighed for, at lege lidt med vores nye ‘legetøj’. Vi har nemlig udvidet vores kamera samling, med endnu et ret så lækkert kamera. Et full frame kamera vi har drømt om i meget lang tid!

Det har været på vores ønskeseddel i et par år og let’s face it, det var et ønske vi aldrig ville få opfyldt, så det føles helt fantastisk, endelig at kunne sætte et hak ud for kameraet på vores ønskeseddel.

Listen over ønsker til vores kamera samling er lang, ja faktisk, så føles den uendelig. Det er en freaking dyr hobby at have, men vi elsker det begge – gudskelov, så vi må bare bide i det sure æble, når det er tid til, at kaste en større sum penge efter et nyt objektiv – that’s life.

Det var en helt fantastisk tur i skoven – utrolig tiltrængt. Vi har ikke været i skoven i det der føles som evigheder.

Vores vuffi er efterhånden blevet så gammel, at vi skal passe ekstra godt på hende. Hun kan på ingen måde de samme ting, som hun hidtil har kunne.

Efter vi er kommet hjem fra USA, har hun ikke kunne kom op ad vores trappe, hun kan kun gå korte ture – maks 3 km og helst mindre, ellers kan hun ikke gå dagen efter og hun skal også have hjælp, til at komme op i bilen. Så vi forsøger virkelig, at skåner hende så meget som overhoved muligt.

Trods at kroppen ikke helt er som den engang var, så fejler hende sind bestemt intet. Hun er livsglad, elsker skoven og skal være med i alt. Hun er en kærlig og tålmodig hund, som vi alle elsker utrolig højt. Så her på hendes gamle dage, bliver hun nusset lidt ekstra om og lidt ekstra forkælet, det fortjener hun.

Skoven vrimlede med liv, glade mennesker og søde hunde.

En helt fantastisk dag fyldt med frisk luft og smuk natur. Det kan på det varmeste anbefales.

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar