Bolig

Svære valg.. hvilken opbevaringsløsning skal man vælge?

I øjeblikket har vi lidt svært ved at beslutte os for, hvilke opbevaringsløsning vi skal vælge.

Hvorfor skal der være så mange muligheder? det gør det jo umuligt at vælge!

R keder sig aldrig og dem af jer der allerede kender ham, ved hvad jeg snakker om. Han er manden der ikke kan sidde stille, som altid har fingeren på pulsen og huhej hvor det hele bare flyver afsted – skønt for ham, af og til lidt stressende for os andre, heh.

R har udover sit faste arbejde, en webshop og en masse andre projekter kørende – han skulle jo nødigt kede sig.

Webshoppen vil jeg ikke snakke for meget om, da anonymitet er alt afgørende i den branche og det skal respekteres! Lageret har vi lige nu hjemme i stuen, i skuret og på loftet – ja, det er faktisk lidt over det hele. Derfor leder vi på livet løs efter en funktionel og praktisk måde, at opbevare lageret på.

Det i stuen er der helt styr på. Vi har fundet en god løsning, men det i skuret og det på loftet, er derimod en helt anden historie..

Vi har kikket på flere forskellige opbevaringsløsninger, men er stadig ikke kommet helt frem, til det vi føler er den rette for os.

Vi har blandt andet haft et kik på montana reoler, hvortil jeg også har fundet nogle Billig Montana reol, men om det ender med den løsning ved jeg endnu ikke. Fordelen ved disse reoler er, at de passer i højden til vores loft.

Hmmh, det er altså svært.

Har du nogle gode forslag?

// Sponseret indlæg //

Ingen kommentar

Skriv et svar