Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Rabarber og hyldeblomst martini

Fredagscocktail - Rabarber og hyldeblomst martini

Endnu en sød fredagscocktail har fundet vej til bloggen, som du jo nok allerede kan se, hihi. Det er endnu engang en ret så lækker martini, hvis jeg selv skal sige det og den får virkelig mundvandet til at løbe. Det er en af de lidt vanedannende cocktails, som uden tvivl, bliver af en sommerens hits her hjemme.

Opskrift på Rabarber og hyldeblomst martini

Det er som altid en af de lidt sødere cocktails der får mit mundvand til at løbe, men hel ærligt, det er der jo ikke noget nyt i, hihi. Hvem er ikke fan af det søde køkken ?

Sommer og sol kalder på lækre drinks, kærlighed og afslapning i lange baner, gerne efterfulgt eller i forbindelse med en hyggelig tur på stranden, i selvskab med gode venner eller tæt familie. Jeg elsker denne tid på året hvor man kan nyde sin have til fulde, være i sommerhus og bare nyde de lange sommerdage, stranden og ikke mindst min familie. Der er virkelig intet der kan få mig i bedre humør, end sol og sommer.

Nu hvor vejret er så perfekt og temperaturen uden for er så tilpas varm, at man kun kan blive i godt humør, hvorfor så ikke runde din fredag aften af, med denne sommerlækre rabarber og hyldeblomst martini ? Den er frisk, sød og bare alt for sommerlækker, perfekt til en aften som i dag.

Opskrift på lækker rabarber og hyldeblomst martini.

Du skal bruge følgende:

Sådan gør du: 
Kom alle ingredienserne, minus danskvand, i en shaker med is og ryst det godt sammen.
Sigt indholdet over i et martiniglas og top op med lidt danskvand og eventuelt en lille stedmoderblomst, bare for lidt ekstra finish.

Server den sommerfriske rabarber og hyldeblomst martini med det samme, som en smuk og indbydende velkomstdrink, som en indbydende cocktail på en varm sommerdag, eller indtag den ‘bare fordi’. Jeg er stor fan af ‘bare fordi’, hihi..

Bon appétit.

forfriskende rabarber martini

 

2 Kommentar

 • Reply
  Astrid
  9. august 2019 at 11:51

  Hejsa – kan man bruge købt rabarbersaft i stedet for den hjemmelavede?

  • Reply
   Camilla
   10. august 2019 at 9:43

   Hej Astrid
   Ja det kan man sagtens, den købte version er nok bare lidt mere koncentreret end den hjemmelavede 😊
   Mvh Camilla

  Skriv et svar