Hverdag/ Sponseret

Drømmen om frokostordning

Efter næsten 2 måneder med alt for meget arbejde, var det skønt at vågne her til morgen, velvidende om, at den først står på arbejde igen imorgen.

Dagen startede ud med 2 tandlæge besøg, da de 2 store skulle have tjekket deres bisser. Efterfulgt af, at jeg endelig havde tid til at stå i køkkenet og hygge med en omgang kagebagning. Jeg har lovet R’s kollegaer kage i de sidste mange måneder – pinligt at det skulle tage så lang tid, men imorgen får han bloggens nok mest populære kage med, nemlig 1 stk overdådige nutella cheesecake. Den er altid et kæmpe hit, så jeg krydser fingre for, at den falder i ligeså god jord, som min Kinder Bueno cheesecake gjorde.

De næste par timer skal bruges på dette indlæg, lidt kostplaner og så skal jeg tilbringe et par timer hos mine søde og smukke veninde. Det bliver skønt med et lille afbræk fra den travle hverdag.

Imorgen står den igen på arbejde, et arbejde jeg er utrolig glad for, men gud hvor ville jeg ønske, at det var en arbejdsplads med frokostordning. Jeg er så misundelig på R’s frokostordning på hans arbejde. De får varieret og sund frokost hver dag, eller sund og sund ved jeg nu ikke, men de har ihvertfald mulighed for, at fylde tallerknerne med alverdens sunde madvarer. Jeg tror dog ikke, at R er super god til at vælge det sunde alternativ, især ikke når der er stegt flæsk med persillesauce på menuen, heh.

Uanset hvad, så er jeg simpelthen så misundelig på alle jer der har frokostordning på jeres arbejde, for idag er man blevet meget mere bevidst omkring sundhed og det sunde valg, og flere og flere firmaer får indført frokostordning.

Ville elske at slippe for det der madpakke ræs hver evig eneste dag, men det sker desværre ikke. Jeg må bare indse, at jeg arbejder et sted, hvor det ikke kan lade sig gøre med en frokostordning – desværre!

Ingen kommentar

Skriv et svar