Kager/ Opskrifter

Opskrift på overdådig nutella cheesecake

opskrift på nutella cheesecake

Det er alt for længe siden, at jeg har stået mit køkken og bagt en kage, som jeg selv har haft lyst til. I sidste uge bagte jeg en kæmpe bryllupskage til 100 mennesker, hvilket var lidt stressende til sidst, men det gik rigtig fint og brudeparret fik kagen præcis, som de ønskede den. Derfor hoppede jeg i køkkenet i går og bagte en kage, på mine egne præmisser og resultatet blev fantastisk.

opskrift på overdådig nutella cheesecake

opskrift på overdådig nutella cheesecake

Det er ved at være længe siden, at jeg faldt over opskriften på hvad der så ud til, at være en sindsyg lækker nutella cheesecake. Lige siden jeg så den, har den stået på min to do liste over kager. Ja jeg har en kage to do liste, da jeg ofte har en masse gode ideer, til kager der skal kreeres. Måske lidt fjollet, men jeg er også super fjollet, hih.

Kagen er enlig super simpelt at lave og det tager ikke mange minutter, så er du færdig. Eller det tog ikke mig mange minutter at lave den, måske det er fordi jeg efterhånden er ret rutineret. Kagen er en chokoladebombe uden lige og den er meget tung, så et lille stykke rækker ufattelig langt, men den smager himmelsk og kan uden tvivl, stille dine eventuelle chokolade cravings. Både ungerne og manden var tosset med den, så det er bestemt ikke sidste gang, at den er blevet lavet.

opskrift på himmelsk nutella cheesecake

Du skal bruge følgende til bunden:

 • 20 oreo  (ca 1.5 pakke)
 • 55g blødt smør
 • 1/4 kop hasselnødder
 • 3 spsk nutella

Du skal bruge følgende til fyldet:

 • 100g mørk chokolade
 • 1 kop nutella
 • 400g neutral smørost

Du skal bruge følgende til pynt:

 • 1/2 kop hasselnødder
 • 4 oreo

Sådan laver du bunden:

 • Blendt alle ingredienserne godt sammen, til du står med en portion klistrede krummer. TIP! Tilføj lidt mere nutella hvis du synes, at krummerne er for tørre.
 • Pres krummerne godt sammen, i et jævnt lag i bunden og op ad siderne, på en 20 cm springform. Stil bunden på køl alt imens du laver fyldet.

Sådan laver du fyldet:

 • Hak chokoladen groft og kom det i en skål, sammen med halvdelen af nutellaen.
 • Smelt chokoladen og nutellaen sammen i microovnen i ca 1 minut, men tjek og rør godt hver 15 sek.
 • Rør den smeltet nutella-chokolade sammen med resten af nutellaen og tilsæt smørosten og rør godt. TIP! Jeg bruger altid en neutral smørost fra Aldi, som kun koster 9.50 DKK. Den er lige så god som philadelphia smørost, den skal blot piskes en tand længere.
 • Kom fyldet på oreobunden og spred det i et jævnt lag. Stil på køl i mindst 3 timer, gerne natten over.

Sådan pynter du kagen:

 • Hak hasselnødderne meget groft og knæk oreo kiksene i små stykker.
 • Pynt kagen, med de grofthakkede nødder og knækkede oreo.

Rigtig god fornøjelse med at lave denne himmelske herlighed.

opskrift på lækker nutella cheesecake

opskrift på lækker nutella cheesecake

Du kan også se opskriften på min himmelske Nutella cheesecake her


Ingen kommentar

Skriv et svar