Andre lækkerier/ Opskrifter

Opskrift på lækker Dumle frosting

Opskrift på lækker Dumle frosting

Weekenden blev tilbragt i familiens skød. Det var stærkt tiltrængt, efter mange weekender med bryllupper, sølvbryllup, fødselsdage m.m. Jeg stod i vores køkken det meste af weekenden, og bagte en masse lækre kager. Jeg bagte blandt andet en sindsyg lækker Nutella cheesecake.

Opskrift på himmelsk Dumle frosting

Jeg slapper bedst af, når jeg kan stå i mit køkken og bage en lækker kage. Jeg kobler bedst af på den måde og får mine tanker lidt på afstand og stressen bliver lagt på hylen for en kort stund. Det er skønt og det var lige hvad jeg trængte til i weekenden. Ungerne og Rasmus elsker når der er kage, så de sætter oftes også pris på, at jeg gemmer mig ude i vores køkken for en kort stund.

opskrift på himmelsk Dumle frosting

Min far havde en stor pakke Dumle med til ungerne, sidst ham og Kian var inde og se fodbold i pakken. Ungerne elsker Dumle, hvilket alle unger enlig nok gør. De smager jo også helt fantastisk og jeg blev derfor enig med ungerne om, at at lave en lækker chokoladekage med en Dumle frosting imellem. Føj, hvor blev den bare alt for lækker! Man kunne tydeligt smage Dumlen, i den fløjlsbløde frosting. Den blev sindsyg lækker, ret sød, men sindsyg lækker og ungerne fik lynhurtigt spist 2 stykker. Det er uden tvivl, en sikker vinder hvis man har børn.

Du skal bruge følgende:

 • 2 spsk mælk
 • 120g Dumle
 • 100g blødt smør
 • 400-500g flormelis

Sådan gør du:

 • Kom mælk og Dumle i en gryde og smelt det sammen ved lav varme. Tag gryden af varmen og lad det afkøle.
 • Pisk smørret til det bliver lyst og luftigt, og tilsæt den afkølet Dumle.
 • Pisk flormelis i massen indtil du opnår den ønskede konsistens. TIP! Jo mere flormelis du bruger, jo tykkere konsistens opnår du.

Nu er den lækre og velsmagende frosting klar, til at kommes på/imellem kagen. Mums, du kan godt glæde dig.

opskrift på velsmagende Dumle frosting

2 Kommentar

 • Reply
  Drífa Aðalsteinsdóttir
  17. august 2016 at 23:22

  Hej,

  Jeg vil rigtig gerne bage kage med denne frosting til min datters fest. Jeg vil og så har denne frosting farvet i mange forskellige farver så jeg kan lave sådan en rainbow cake. Tror du denne frosting er tyk nok til det?

  Mvh,

  Drífa

  • Reply
   Camilla
   21. august 2016 at 16:15

   Hej Drifa

   Ja det burde ikke være et problem, at bruge den imellem flere lag. Jeg vil dog tro, at denne frosting bliver lidt svær at få indfarvet i andre farver, da denne frosting er brun i farven. Der vil det klart være en fordel med en hvid frosting 🙂

   Mvh Camilla

  Skriv et svar