Bolig

Der drømmes videre.. denne gang om et design køkken

Design køkken

Forleden delte jeg lidt om en fælles drøm her hjemme, nemlig drømmen om at købe hus. Vi drømmer stort og vi kan slet ikke vente med, at få gang i en opsparing, når vores kommende drømme bryllup er overstået – christ, der er jo en evighed til. Måske du allerede nu kan fornemme, at jeg er den utålmodige type? hih.

For at jeg ikke bliver helt uudholdelig at bo sammen med, på den lange rejse mod drømmehuset. Så har jeg valgt, eller rettere sagt, så vil jeg forsøge, at tage en dag ad gangen, hvor jeg har sat en masse delmål undervejs, for der er sørme mange fantastiske rejser og begivenheder at se frem til, på den lange rejse mod drømmehuset. Next stop is Barcelona, hvor der skal nydes en hel weekend uden unger – shiit det bliver godt!

Snedkerkøkken

Når der nu snakkes om et drømmehus, hvad enten det er et nybyg eller et håndværkertilbud, så er der en del krav til hvordan et køkken skal se ud – ihvertfald fra min side af. Jeg mener personligt, at et køkken er det vigtigste rum i huset og et perfekt samlingspunkt for familien. Når der indtages aftensmad, er det faktisk det eneste tidspunkt på dagen, hvor vi alle er samlet på en gang, hvor der kan snakkes, hygges og fjolles over en omgang lække mad. Det er disse uvurderlige øjeblikke der er guldværd, og som vi helt sikker vil se tilbage på, når vi bliver gamle og grå. Derfor bliver der drømt stort, når det kommer til et nyt køkken.

Det er også vigtigt, at der er  plads til mine wallstickers på væggen med forkellige opskrifter. Jeg er lykkelig over de stickers jeg har hængende lige nu og vil på ingen måde være foruden. Selv A er tosset med klistermærkerne, så it’s a keeper, hih.

Der er flere forskellige løsninger når det kommer til nyt køkken og mulighederne er uendelig – det er en værre jungle. Lige nu drømmer jeg om et Snedkerkøkken, sådan et virkelig lækkert design køkken, hvor der er lagt krop og sjæl i designet, og hvor hver en lille detalje er total gennemtænkt og fyldt med kærlighed. For det er i detaljerne historien gemmer sig.

Jeg elsker køkkenelementerne på de 3 billeder, jeg deler med dig i dette indlæg. Det bliver uden tvivl en meget svær process, at finde ud af, hvilken køkkenløsning vi inderstinde ønsker. Jeg er nemlig både til det helt hvide og klassiske look, til det mørke og lidt dunkle, men sørme også til det funky køkken med lidt edge. Mon R og jeg i sidste ende kan blive enige og få vores drømmekøkken bragt til live? Ja, det må tiden jo vise..

Nyt køkken

//Sponsoreret indlæg – Stort udvalg af stickers//

Ingen kommentar

Skriv et svar