Bolig

Løsning på skoopbevaring

Jeg tror at de fleste kvinder – nok også en del mænd, kender til det evige skoopbevaring problem. Der er bare aldrig plads nok, hvilket ender ud i noget værre rod, hvor alle ens sko er blandet sammen, i et stort virvar.

Det tager evigheder at få gravet det helt rette par sko frem, fordi de ligger helt bagerst i skabet, altså helt der inde hvor det store virvar er værst, der hvor der er tussemørkt og man ikke helt ved, om man tør stikke hånden ind. Det er ihvertfald sådan jeg har det og jeg ved, at R har det på samme måde.

Ungernes sko begynder stille og roligt, at optage mere og mere plads i skabet og en større skokrise begynder dermed også at indfinde sig. For hvem skal sortere ud i sine sko? Det bliver ihvertfald ikke mig! heh.

Vi har kikket på flere forskellige skostativ og skoholder og har egentligt også fundet den helt perfekte løsning, til den dag vi flytter i hus. Problemet er bare, at der er et par år til, at vi kan indfrie drømmen om et hus, med mindre vi pludselig skulle vinde i Lotte, men det kræver, at vi ren faktisk spiller Lotte. Hmm, er det mon pengene værd at spille?

Min svoger og svigerinde har en kæmpe gang, mange børn og i det hele taget bare et kæmpe hus, med overvågningskamera og hele pivtøjet. De har simpelthen lavet den smarteste løsning, hvor alle har fået hver deres skab til overtøj og sko. Se det er noget jeg drømmer om, en løsning der både giver plads til sko og overtøj, på en og samme tid. Det må være endnu en ting der skal på listen, over hvad der skal være plads til i vores drømmehus – plus privatalarm og overvågningskamera.

Det ender med at blive en virkelig lang liste, gad vide om vi nogensinde finder et hus, hvor alle tingene på listen kan tjekkes af.

// Sponsoreret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar