Bryllup/ Livsstil

D. 26.10.2019 – En fortryllende dag i kærlighedens tegn.

Mange har spurgt på et indlæg om vores bryllup, nu hvor jeg har skrevet lidt om invitationer, valg af lokation m.m, op til den store dag.

Så, here we go.

Jeg havde ikke regnet med, at jeg nogensinde skulle giftes. R har altid sagt, at han ikke ville giftes og jeg har aldrig haft en drøm om et kæmpe prinsesse bryllup. Så jeg havde egentligt forliget mig med tanken om, at det aldrig ville ske.

Vi har aldrig været i tvivl om vores kærlighed til hinanden, så behovet for at få det på skrift, har aldrig været super tillokkende.

Men…

Til min store overraskelse, så faldt R på knæ og pludselig skulle vi til, at gøre os en masse tanker om, hvordan vores drømmebryllup skulle være. Det var ikke nemt, men tilsidst lykkedes det – heldigvis.

Det var en uforglemmelig dag og jeg kan nu råbe i kor med de mange andre brudepar, dagen går ALT for hurtig, så husk at nyd hvert et sekund af dagen, når det bliver din tur – det er en virkelig fantastisk oplevelse.

R og jeg blev hurtig enige om, at vi ikke skulle giftes i en kirke. Vi er ikke til et kirkebryllup. Vi er forholdsvis afslappede – synes vi ihvertfald selv, og ønskede os derfor en lidt mere loose tilgang til en vielse. Til lige præcis denne type vielse, kommer min gamle svømmeveninde ind i billedet, hun er nemlig præst. Jeg har kendt hende i det der føles som hele livet. Hun har undervist vores unger i baby svømning, er et fantastisk menneske og så har jeg en masse skønne minder og oplevelser fra vores unge dage sammen. R er også helt tosset med hende, som både person og præst – hun er langt ud over det sædvanlige. Hun er den eneste grund til, at jeg kan få ungerne med i kirke når det er jul. Så det betød virkelig alverden for os, at hun ville vie os!

Traditionen tro, så sov R og jeg ikke sammen. R sov på hotel med hans best man og et par kammerater. Vi blev gift dagen efter R’s fødselsdag, så det var jo helt perfekt, at han kunne være sammen med gutterne på hans fødselsdag og fejre det med god mad og lækre cocktails, hvorefter de kunne drible i seng på deres lækre hotel værelser.

Vores 2 drenge sov hos deres farmor og farfar, og A sov hjemme ved mig. Hun skulle være brudepige og ville gerne hygges lidt om.

Vi spiste lækker morgenmad og kørte derefter ned og hentede min brudebuket og vores blomster-hårpynt i vores lokale blomsterhandler, Butik Pryd i Bagsværd. Jeg havde selv bestilt min brudebuket og vores hårpynt. Jeg ved godt, at det er stik imod traditionerne, men nu hvor vi alligevel var godt igang med at bryde traditionerne, så ville jeg også selv vælge min brudebuket.

Vi fik stille og roligt gjort os klar. Jeg satte selv mit hår og lagde også selv min make-up. Jeg er ikke til de store tyl kjoler og hele prinsesse outfittet. Jeg ville gerne have et lidt low-key boheme udtryk, men altså på den pæne og sofistikerede måde. Som uddannet frisør gav det lidt sig selv, at jeg selv skulle sætte mit hår og så er jeg virkelig dygtig til at ligge make-up – yes, her findes janteloven ikke! Så det gav også sig selv, at jeg skulle ligge min egen make-up.

Da det var tid til at hoppe i kjolen, kom min søde svigerinde med champagne og Sismofytter. Sidstnævnte er blevet lidt af et kendetegn når det kommer til mig, så det er en intern joke, heh. Lidt tid efter, støtte vores toastmaster og best man’s kæreste også til festlighederne.

Da tiden kom til vi skulle afsted blev der bestilt en taxi. Yes, igen er vi stik imod traditionerne. Min far og mor skulle have min nevø med, så det var nemmest, at vi tog hver for sig der hen. Iøvrigt, ville jeg også helst følges med min svigerinde, da hun altid er god for en fest.

Vi blev viet og holdt reception på Restaurant 56 grader – what a place! Det er en rustikt restaurant, med gamle træbjælker i loftet og rustikke murstenvæge – fuldstændig som vi ønskede os.

Vi blev viet på førstesalen, hvor R’s svoger spillede guitar, da min far fulgte mig op ad gulvet – magisk øjeblik. Min søde svigerinde, havde sørget for jeg fik et par shoots inden, for at dulme nerverne, heh.

Min søsters gamle barndomsveninde er guldsmed og en af de meget dygtige af slagsen. Hun bestod med medalje for mange år siden og fik lov til, at trygge dronningen i hånden. Jeg har holdt kontakten med hende, så det var helt naturligt, at det var hende der skulle lave og designe min ring.

Jeg elsker, at vi kunne inddrage både familie og venner på en sådan måde, at de har kunne bidraget med uforglemmelige øjeblikke på vores store dag.

Receptionen forgik nedenunder, hvor der blev servet bryllupskage, bestående af romkugler og træstammer fra Grannys – vores lokale luksus bager, og lækre kanapéer og hertil drikke efter eget ønske, som restauranten stod for – MUMS.

Vi bryder igen traditionerne, ved at servere bryllupskage til receptionen, og ved at servere romkugler og træstammer. MEN! Romkuglerne og træstammerne fra Grannys, er alt andet end normale, de er mega luksus og smager helt vidunderligt.

Både bryllupskage og kanapéer fik meget ros af vores gæster. Der bliver stadig snakket om det den dag idag – mere end et år efter. Mit mundvand begynder at løbe, bare ved tanken om de lækre kanapéer.

Restaurant 56 grader får vores varmeste anbefalinger! Maden var udsøgt, servicen i top fra start til slut og så lå den i de perfekte omgivelser

Efter receptionen på restaurant 56 grader, blev vi hentet af en kanalrundfarts båd, der sejlede os rundt i Københavnskanaler i 1 times tid hvorefter, at vi blev sat af på langelinie pavillonen, hvor selve festen skulle holdes.

Kanalrundfarten var et kæmpe hit trods støvregn og grå tunge skyer på himlen. Alle vores gæster var i fest humør og der blev drukket Rosé, shakers, øl og sommersby i lange baner. Faktisk i så lange baner, at mange allerede var halvsnaldret da vi nåede frem til langelinie pavillionen – undertegnede var en af dem, hih.

Langelinie pavillonen var alt hvad vi havde drømt om, og måske lidt mere til. Omgivelserne var fortryllende – især udsigten var breathtaking, maden var udsøgt, der var drikke ad libitum og mange skønne og tårevæde indslag.

Det var i sandhed en fortryllende aften.

Da det blev tid til fest og ballade, blev vi dirigeret op på første sal i deres store festlokale. Her havde vores DJ allerede gjort alt klar, så festen blev skudt igang med et brag. Han var virkelig alle pengene værd! Vi havde sørget for, at der var fri bar og der blev virkelig drukket igennem. Så natmaden var tiltrængt da den blev serveret og den var SÅ lækker. Vi fik Gourmet hot-dogs og der bliver stadig talt om dem, den dag idag.

drinkskort til bryllup

Da festen sluttede og gæsterne blev sendt hjem i store Taxier, var der allerede mange, der tog hul på deres Hangover Kit’s. Så alt den tid jeg har brugt på de lækre Hangover Kits, var det hele værd!

Til festen havde vi booket en my selfie booth, og det kan jeg på det varmeste anbefale. Det er så sjovt at sidde og kikke tilbage på de mange billeder, der er fyldt med glade minder.

Vi overnattede iøvrigt på Scandic Front, som ligger inde for gå afstand fra Langelinie Pavillonen. Der var også andre hoteller i nærheden vi kunne havde valgt, men vi synes at Scandic, var det der levede mest op til det vi godt ville have. Vi fik et lækkert værelse i 2 plan og jeg er så ærgerlig over, at vi ikke havde booket en ekstra overnatning, da der var så lækkert!

Det er så surrealistisk at sidde og skrive dette indlæg nu, hvor verden er lukket ned for anden gang og vide, at rigtigt mange har måtte udskyde deres bryllup. Jeg er så lykkelig og taknemlig over, at vi lige nåede at blive gift og komme på bryllupsrejse, inden Corona ramte verden på rekordtid.

Ingen kommentar

Skriv et svar