Bryllup/ Livsstil

Det perfekte Hangover kit

Det perfekte tømmermands kit

Til vores bryllup tilbage i oktober måned, havde jeg lavet det jeg selv vil kalde for det perfekte hangover kit – et rigtig luksus kit.

Hjemmelavet hangover kit til brylluppet

Hangover kit er måske lidt amerikansk, men vi har jo efterhånden også taget en del af de amerikanske traditioner til os, så hvorfor ikke også gå all-in på denne. Jeg synes, at det er mega hyggeligt, at jeg kan få lov til at forkæle mine gæster med det perfekte tømmermands kit – I love it!

Efter den fest vi havde os, så var det også strengt nødvendigt, med et luksus hangover kit dagen efter, hah.

Det perfekte Hangover kit

Det er naturligvis smag og behag, hvad man foretrækker i sådan et hangover kit og der er også noget der hedder budget, som også spiller en væsentlig rolle i, hvad man kan komme i et sådan kit.

Jeg havde for længst besluttet mig for, at lige præcis hangover kit var det sted der ikke skulle spares. Det var vi dog ikke helt enige om til at starte med, men jeg fik tilsidst, overbevist R om vigtigheden i det perfekte hangover kit, hih.

Jeg er så lykkelig over, at så meget familie og så mange af vores venner, ville fejre denne helt særlige dag med os. Så hvorfor spare på en forkælelse af dem?

Jeg elsker at gå på tilbudsjagt! Hvis jeg boede i USA, så havde jeg været en del af det der program der engang – måske stadig, kører på TLC “Extreme Couponing”. Jeg er simpelthen så facineret af, hvor crazy meget de kan få for ingen penge, hah.

Nårh, det var lige en lille side note – så lærte du mig også lidt bedre at kende, hih.

Jeg havde lavet en lang liste over ting jeg godt ville have i vores hangover kits. Det var ikke alt jeg kunne finde, men jeg fik fingre i det vigtigste og hjælp fra en veninde, der handlede for mig ved grænsen i Tyskland – halleluja for gode veninder.

Nu er du sikkert blevet ret nysgerrig på, hvad vores hangover kits indholde, så her får du listen:
– Coca Cola
– Tic Tac pastiller
– Kim’s chips
– Peanuts
– Pingvin HitMix
– Snickers, Mars eller Twix chokolade
– 2-pak chokolade frøer
– Gavekort på 20 kr til Mac’D
– Hjemmelavet æske med 2 stk Panodiler
– 2 stk kondomer + 2 stk prøvepakker glidecreme

hangover kit som bordkort

Jeg havde gjort det sådan, at alle hangover kits var vores gæsters bordkort. Enkelte af poserne, var der kommet lidt ekstra af noget et eller andet i, da disse personer på en eller anden måde, har hjulpet os med forberedelserne til brylluppet.

Vores toastmaster havde bl.a fået en Stroh rom i sit hangover kit – en intern joke, jeg vil skåne dig for, da det er en meget lang historie..

De gamle, altså bedste forældre eller andre gæster, der måske ikke har helt samme platte humor som os, fik istedet for kondomer og glidecreme, kaffe eller the i deres hangover kits. Enkelte fik også skiftet deres sodavand ud med kildevand, osv.

På den måde, var alle hangover kits på en eller anden måde, tilpasset og personliggjort, til hver enkel af vores gæster.

Desuden var der vedlagt en sød lille hilsen i hvert enkelt hangover kit.

Hangover kit

Tømmermands kitet var en kæmpe succes! Vi har fået SÅ mange positive tilbagemeldinger på dem, så det har virkelig været alle pengene værd – og arbejdet! Shiit er pillearbejde med de der hjemmelavet panodil æsker..

4 Kommentar

 • Reply
  Henriette Frøjk
  9. juli 2021 at 1:27

  Hej ☺️
  Super fint Hangover kit som har været til god inspiration!
  Er lidt nysgerrig på, hvor du har bestilt de fine bordkort og de kort med personlig hilsen som ligger I posen? 😊
  Mvh Henriette

  • Reply
   Camilla
   9. juli 2021 at 10:17

   Hej Henriette
   Dejligt at det har kunne bruges som inspiration 🌷 De faldt i virkelig god jord hos vores gæster.
   Jeg har faktisk selv designet og printet invitationer, bordkort, personlige hilsner m.m. Det var lidt tidskrævende, men var bestemt det hele værd 🥰
   Mvh Camilla

 • Reply
  Julie
  3. august 2021 at 9:48

  Hej 🙂
  hvor havde I købt prøvepakker med glidecreme, og hvordan havde du lave de der panodilpakker?

  • Reply
   Camilla
   7. august 2021 at 20:18

   Hej Julie
   Jeg fandt en skabelon på nettet og så har jeg selv sat panodil-logoet på skabelonen i Photoshop. Prøvepakkerne med glidecreme fik vi igennem Kondomaten.dk 😊
   Mvh Camilla

  Skriv et svar