Morgenmad/ Opskrifter

Pumpkin pie vafler til morgenmad

pumpkin pie vafler

Jeg er begyndt at tælle kalorier igen, igen og oppet mig på hjemmetræningsfronten. Nu skal det være slut med bløde boller og kage til eftermiddags kaffen!

Der er vidst gået lidt for meget corona lockdown i den her hjemme.

Igår delte jeg min kalorielette morgenmad og eftermiddagssnack på min snapchat, og der var flere der spurgte på opskrifter – til stor overraskelse for mig. Der er vidst mange der savner lidt inspiration på kalorielette retter. Så sig endelig til, hvis det er noget du vil se mere af, for så skal jeg nok dele diverse opskrifter med dig. Der er mange flere, hvor de kommer fra.

Ja nu hvor vi er igang, er du måske også interesseret i at få mine workouts, så du også har inspiration til hjemmetræningen? In that case, let me know..

Opskriften svarer til ca. 300 kcal. Jeg spiser 300 kcal til morgenmad og frokost og 2x mellemmåltider á 200 kcal + aftensmad som ikke måles i kalorier. Der spiser jeg efter Y-modellen, da jeg synes det er nemmest og det plejer at virke for mig.

Morgenmad på 300 kcal. pumpkin pie vafler

Igår spiste jeg pumpkin pie vafler til morgenmad – what a treat! Smagen af dessert til morgenmad, mums.

Vaflerne smager helt vidunderligt og så er de hurtige at lave. What’s not to like? De er svampede på den helt rigtige måde og opskriften giver 2 store eller 4 små vafler.

Pumpkin pie vafler til morgenmad

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers. Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

  • 112g pumpkin pure
  • 24g whey 100 vanilje proteinpulver
  • 15g hvedemel
  • 0.5 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk natron
  • 1 tsk kanel
  • 1 æg
  • 5g smør, smeltet
  • 30g mælk

Instruktioner

1

Varm dit vaffeljern op.

2

Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt sammen.

3

Sprøjt lidt kokosolie på de varme plader i vaffeljernet, så dejen ikke hænger ved. Kom lidt dej i vaffeljernet og luk låget.

4

Afhængig af hvor varmt dit vaffeljern er, så skal vaflerne have 2-4 minutter - kik til dem af og til, så de ikke brænder på. De er færdige når de er flotte gyldne.

Server vaflerne imens de stadig er varme, med din yndlings topping. Jeg topper gerne med lidt friske bær og kalorielet karamelsirup. Bær og sirup er udover de 300 kcal som vaflerne indholder.

Rigtig god fornøjelse.

kalorielet morgenmad - pumpkin pie vafler

Opskriften her er en del af min sammensatte kost, som i øjeblikket kun består af meget lidt kød, hvilket er grunden til, at jeg i øjeblikket indtager en del mere proteinpulver end normalt. Det er simpelthen for at få mit mikro og makro næringsbehov dækket – just so you know.

Ingen kommentar

Skriv et svar