Hverdag

Blomster workshop i det bedste selskab

blomserkursus

Tidligere på året – helt præcist på A’s fødselsdag, var både A og jeg på det hyggeligste blomster kursus, hos vores lokale blomsterhandler – butik Pryd.

Vi har faktisk ret mange lokale blomsterhandler, ganske ligesom vi har ret mange frisører – no, wait.. vi har ekstremt mange frisører, heh. Så er der noget vi ikke skal frygte, så er det, at vi ikke kan få smukke buketter eller få fikset håret. Håret er egentligt det mindste, da jeg ordner familien og selv går inde i København hos Wooma. Jeg er ret så besværlig, da jeg selv er frisør og med det samme kan spotte, om mit ret besværlige hår bliver håndteret korrekt – en hver frisørs værste mareridt, heh. Så en masse rossende ord og de varmeste lørdags anbefalinger fra mig, prøv Fine hos Wooma, hun er det shiit!

Butik pryd workshop

Nårh, det var det der med blomsterbutikkerne vi kom fra..

Vi har masser af blomsterbutik i byen, men ingen kan måle sig med butik Pryd! Maria som er ejeren, har den fedeste stil, minimalistisk, nordisk, æstetisk, vilde blomster, ja, Maria har det hele og jeg har været stamkunde igennem de sidste 2 år. Der er ingen butikker i miles omkreds, der kan måle sig med Maria’s fantastiske butik. Maria har en helt anden stil, end de klassiske blomsterbutikker – I love it.

Maria binder de smukkeste buketter, de lidt mere løse af slagsen, gerne med lidt vilde blomster og altid den smukkeste sammensætning af farver. Det er altså ikke de typiske små, tætte og runde buketter du får her, her får du en buket propfyldt med personlighed. Du kan naturligvis godt få en klassisk buket, det er slet ikke det, men giver man Maria frie hænder, så går man der fra med den smukkeste buket, et kæmpe smil på læben og med følelsen af, at man har fået jordens bedste service. Se, det er derfor jeg er så vild med butik Pryd og det er derfor, at jeg allerede tilbage i April måned, besluttede mig for, at tilmelde mig Marias Blomsterworkshop i butikpryd. Ikke fordi jeg har en drøm om at blive blomsterbinder, men vi har vel alle sammen lidt grønne fingre? og så også fordi, at stemningen er helt fantastisk og det bare er så satans hyggeligt.

Tilmeldingerne til kurset åbnede tilbage i sommers, hvor jeg hurtigt meldte mig til. Min søde veninde tilmeldte sig 1 månedstid efter, så nu er der simpelthen dømt ekstra hygge de næste mange uger. Hun har en indre blomsterbinder i sig og et naturligt flair for faget, så det her kursus er lige hende. Hobby og kvalitetstid på samme tid, så bliver det da ikke bedre!

Vi har 6 mødegange og skal være kreative med flere forskellige materialer inden for faget. Vi skal bl.a lave buketter, kranse, juledekorationer og andet julepynt – det bliver en fest. Jeg tror jeg har fundet mig en ny hobby, hih.

vild blomsterbuket

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar