Hverdag

Lækker mad og mor-datter blomsterkursus

hjemmebundet mark buket

Igår var det vores datters fødselsdag – jeg kan slet ikke begribe hvor tiden blev af. Jeg husker det stadig som var det igår, da hun kom til verden i rekord fart – hun ville åbenbart virkelige gerne ud, så det må man sige at hun kom. 10 minutter tog det – shiit det gik stærkt, faktisk alt for stærkt!! Med lidt for meget overskud på kontoen, kom vi lynhurtigt hjem, hvor dagen blev tilbragt i selskab med bedste- og oldeforældre. En uforglemmelig dag!

A er en vidunderlig pige – i øjeblikket noget tæveindbydende, jeg tror ikke helt at hun har læst memoet. Var det ikke først når man blev 13 år, at man var teenager? Det er tydeligvis gået hendes næse forbi, for vi har virkelig fået en pre-teenager i huset, foruden hendes storebror – krist! Nårh, men udover hendes gimpenykker, så er hun faktisk en helt vidunderlig pige, med så mange gode egenskaber. Hun vil frem i verden og det må man sige at hun kommer. Fra BH-klassen til nu har hun rykket sig for vildt – hun får ros i lange baner af både lære og pædagoger. Hun er faktisk blevet så god, at hun ikke har brug for ekstra undervisning mere, nu er hun faktisk så langt, at hun har overskud til at hjælpe andre – mor er stolt, meget stolt.

A er en meget kreativ pige og minder på alle punkter om mig – hun er en total mini me, på både godt og ondt. Hun har en stor kærlighed til blomster og hvis vores økonomi var til det, så havde vi friske blomster i hele hytten flere gange om ugen, men vi må desværre nøjes med friske blomster, et par gange om måneden istedet – jeg er simpelthen nødt til, at komme på grønttorvet! A har en drøm om at hun skal binde sin egen brudepigebuket, så derfor var det total oplagt, at tage hende med på blomsterbindingskursus hos min yndlings blomsterhandler. Kurset var egentligt et voksen kursus, men efter lidt snak frem og tilbage med Maria – indehaveren af PRYD, blev vi enige om, at jeg sagtens kunne tage A med. Så det fik hun simpelthen i gave – en omgang mor-datter hygge hos butik PRYD i Bagsværd, hvor vi var omgivet af de smukkeste blomster, som matchede perfekt til min stil.


Inden vi tog afsted på kursus, fik A lov til at bestemme menuen. Hun ville gerne ud og spise, så det kom hun selfølgelig. Vores, eller måske rettere sagt mit yndlings spisested her i kommunen er Madhus24. Madhus24 har netop slået dørene op, for det man måske kalder for dets tvilling, nemlig Bistro28. Bistro28 ligger lige ved K’s gamle fodboldklub i gentofte, de har store lyse lokaler, rustikt interiør og så har de favorable priser – voksne 95 kr og børn 55 kr, så kan det vidst ikke gøres billigere. De har 3 dagens retter man kan vælge imellem – disse bliver vidst nok dagligt skiftet ud, alle er lavet på økologiske ingredienser og smager helt vidunderligt – jeg er fan og vi kommer helt sikkert tilbage igen. Det kan på det varmeste anbefales og hvis man ikke vil sætte sig og spise, så fåes det også som take-away, smart ik’?

Bistro28

Efter en lækker omgang mad og en hyggelig aften, drog A og jeg afsted mod butik PRYD, hvor vi skulle bruge 2.5 timer på at lære og binde blomster. Det var simpelthen så hyggeligt og Maria var så sød ved A – ja det var de alle sammen faktisk. A klarede det til UG og hun er total hooked nu. Hun har allerede planlagt hvordan hendes brudepigebuket skal se ud, og at hun skal med ud og vælge blomsterne – forhåbentligt på grønttorvet. Så er det jo godt, at det er lige om lidt vi skal giftes, eller noget. Hun må væbne sig med en god portion tålmodighed og så må vi bare øve os frem til da. Det giver os bare en ekstra god undskyldning, for at sætte blomsterbudgettet lidt op, så vi kan få øvet.

Her til morgen står vores 2 buketter stadig super smukt og A’s buket er netop blevet sat op på hendes værelse, så hun kan nyde duften og synet af den, så længe den nu engang holder. Vi krydser fingre for at de holder sig længe – de er bare SÅ smukke, også selvom vi ikke er profesionelle og har helt styr på sammensætning og det med at få den helt rundt. Øvelse gør vel mester, heh.

Ingen kommentar

Skriv et svar