Madpakke hits/ Morgenmad/ Opskrifter

Opskrift på farvefine red velvet pandekager

Opskrift på farvefine red velvet pandekager

Så blev det sørme søndag igen igen. Dagene, ugerne og månederne løber afsted og vi har svært ved at følge med – det kender du sikkert, især hvis du har børn. De 2 store er netop sat af til svømningn – en af de tidlige af slagsen. Set på den positive side, så kan vi nå at få noget ud af dagen, hvilket vi ofte kan have svært ved, da deres træning ligger om eftermiddagen.

Imens ungerne er til svømning er jeg hoppet i køkkenet, for at bikset de her red velvet pandekager sammen, så ungerne kan blive lidt ekstra forkælet når de er kommet hjem. Ungerne elsker pandekager, så jeg laver faktisk lidt ekstra, så der er lidt til madpakken imorgen. Det er godt at de er så nemme og hurtige at lave.

De her red velvet pandekager smager helt fantastisk og så ligner de bare en million – prøv lige at se den farve, er den ik’ bare smuk ? Jeg er ihvertfald solgt og jeg ved, at de 2 store elsker dem, vi har nemlig lavet dem flere gange før. Det er meget forskelligt hvordan jeg server dem – det afhænger lidt af, hvad vi har i køleren. De smager fantastisk med en spsk skyr og en masse bær, en smørklat og lidt sirup er også helt fantastisk, men denne udgave med et tyndt lad cream cheese frosting imellem hver pandekage, er en sikker vinder. Den slår benene væk under ungerne hver gang, så det er den jeg løber afsted med igen idag.

nemme red velvet pandekager

Red velvet pandekager

Print Opskrift

Ingredienser

  • 1.5 cup hvedemel
  • 0.5 cup sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk natron
  • 2 spsk kakaopulver
  • 0.5 tsk salt
  • 1.5 cup kærnemælk
  • 1 æg
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 30g smeltet smør
  • 2 spsk rød frugtfarve

Instruktioner

1

Pisk æg og kærnemælk sammen.

2

Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til kærnemælksblandingen.

3

Tilsæt tilsidst den smeltede smør og frugtfarve.

4

Steg pandekagerne i lidt smør på en varm pande.

5

Server pandekagerne mens de stadig er varme.

Noter

Cream cheese frostingen er lavet på gefuhlen - det er nemmest at smage sig frem, så man kan tilpasse den undervejs. Den er lavet på flødeost - Philadelphia light, flormelis og lidt vaniljesukker, som er pisket let og luftigt.

Velbekomme

lækre red velvet pandekager

Ingen kommentar

Skriv et svar