Hverdag

Torsdagstanker og løs snak

Igår blev de fleste julegaver pakket ind. Både fordi jeg elsker, at pakke gaver ind men især også fordi, at jeg stresser af ved det. Min krop var stadig fuld af stress efter mandagens eksamen, så jeg havde brug for at lave noget, som kunne få både krop og sind til at slappe af. Men de blev faktisk også pakket ind fordi, at turen imorgen går til London – hell yeah!

Jeg glæder mig som et lille barn, til at vise ungerne det, som jeg mener er verdens fedeste by.

Ungerne bliver introduceret for nogle af R’s og mine faste rutiner når vi er i London. En af dem er blandt andet, at vi tager direkte fra lufthavnen til Victoria station, går et par minutter og så står vi på Jamie’s Italian, hvor den lækreste frokost indtages. Jeg er slet ikke i tvivl om, at ungerne også vil elske det! De er simplethen blevet så gode til, at spise ude efter vores ferie i USA, alt andet ville egentligt også være underligt, nu hvor vi spiste ude hver dag, heh.

Når men det var egentligt bare meningen, at jeg ville fortælle om lidt løst og fast idag.

Vi har nemlig langt om længe fået sat nogle datoer for, hvornår vi skal male vores køkken og gang. Nu har vi også kun snakket om at få det malet de sidste 3 år, så det er virkelig på tide, at få gjort noget ved det.

Det trænger frygtelig meget – væggene er ikke hvide mere, men du kender det sikkert, det er jo nemmere sagt end gjort.

MEN, nu er der endelig sat en dato – finally! Så mellem jul og nytårtrækker vi i malertøjet, eller rettere sagt R trækker i malertøjet og så skal de vægge ellers bare have en over nakken, hih. Her hjemme er det nemlig R der står for den del. Jeg maler alt for langsomt ifølge R, så det er bedre han står for at male og så står jeg for, at dække af og sætte malertabe op – det er næsten værre end at male, hah.

I forbindelse med at køkkenet skal males, har vi kort snakket om, at skifte vores loftbelysning ud. Om vi ender med at gøre det vides endnu ikke, for jeg drømmer altså stadig om, at få sat spots op i hele loftet. Det er vidst bare en større process og idet vi bor til leje kan det godt være, at det er et projekt vi vælger, at droppe igen. Vi kan ligeså godt spare pengene, til den dag vi køber vores eget.

R jokede istedet med, at vi kunne få sat langtidsholdbare LED paneler op i hele loftet, istedet for spots – virkelig dårlig joke!

Nårh..

Nu må jeg hellere tilbage til pakning af vores tasker, istedet for at sludre løs – jeg er ret godt til at sludre, hih.

Vores tur til London skal jeg nok få skrevet om, så hvis du vil vide mere om den, så følg endelig med på bloggen.

Rigtig dejlig torsdag og glædelig jul.

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar