Hverdag

Overvejelser omkring solsejl

Godt nok drømmer vi om nyt hus, men derfor kan man jo godt lave nogle forbedringer på det nuværende – en forbedring vi altid kan tage med os.

Jeg har de sidste par år drømt om et solsejl til terrassen, et solsejl der ikke blot afskærmer for solen og regnen, men et praktisk solsejl der er nemt, at tage op og ned, er flot at se på og samtidig også vil give os lidt privatliv i vores egen have.

Det der med at bo i rækkehus, hvor ens naboerne kan stå og kikke ned i ens have, det er jeg virkelig ikke vild med – jeg hader det faktisk. Jeg savner virkelig lidt privatliv på vores egen terrasse og i det hele taget bare i vores egen have, men det vil nok være lige overdrevet nok, at købe et terrasse sejl der dækker hele vores have, heh.

Det der med det manglende privatlivet, er faktisk også en af grundende til, at jeg er hoppet med på R’s ide om, at købe vores helt eget hus. Et sted med masser af privatliv og ikke mindst, masser af plads.

Vi drømmer om en stor have, med plads til både trampolin, pool, fodboldmål og masser plads til at boltre sig rundt på. Sig lige til, hvis du finder den type grund her i området og så må det også godt være en grund, der er til at betale for – det kommer aldrig til at ske, men vi har vel lov til at drømme.

Vi drømmer også om et stort hus, et med masser af plads til lækre møbler, måske enda nogle lidt højer møbler. Jeg er ret træt af, at vi ikke kan have skabe der er højere end 2 meter – jeg savner mine 2.30 skabe, så der må godt være højt til loftet og plads til de lækre lounge møbler, som jeg netop er faldet over hos Reick møbler – kan købe mig fattig på den side!

Sikke en masse drømme vi har, heh..

// Sponseret indlæg //

Ingen kommentar

Skriv et svar