Hverdag/ Make-up/ Mode

Læbestift addiction..

Morphe læbestift

Hej ,jeg hedder Camilla og jeg er afhængig af læbestift..

Jeg erkender blankt mit problem og det er egentligt kun blevet værre med årene. Jeg har simpelthen så mange læbestifter og jeg elsker vær og en af dem – nogle mere end andre.

Jeg har alt fra Rimmel og L’oréal til Mac, Dior, Urban Decay osv. For mig betyder mærket ikke det store, der afhænger det hele af kvaliteten. Dem fra Rimmel er faktisk ganske udemærket, især til dem der ikke gider, at give 3 gange så meget for en læbestift. For det forstår jeg faktisk godt, men jeg er afhængig, så the price is no object.

Jeg har også en del læbestifter fra Kylie Cosmetics, enkelte af dem er absolut intet at råbe hurra af – de løber uanset hvad man gør, men andre af dem er simpelthen helt fantastiske. Jeg er især pjattet med de matte læbestifter, wow de er flotte og holdbarheden er for vild!

Nu hvor jeg allerede har fået ført fokus over på Kylie Cosmetics, så har jeg faktisk også enkelte af hendes øjen paletter. Dem har jeg det sådan lidt ambivalent med, jeg elsker farverne og teksturen er faktisk ret fin, men der er virkelig meget fallout og enkelte af farverne, er også ret svære at blende – måske jeg bare har været uheldig med mine paletter, I don’t know. Jeg har derimod intet at sætte en finger på, når det kommer til hendes highlighters – I love them!

Morphe lipsticks

Mine nylige erhvervede læbestifter er fra yndlings mærker, Morphe – man kan vel godt have flere yndlingsmærker? jeg er nemlig også helt pjattet med M•A•C.

Jeg havde svært ved at begrænse mig, for Morphe har fået mange nye farver, heriblandt de smukkeste matte nuancer. Hvis jeg havde råd, så havde jeg købt dem alle, men denne gang lod jeg mig “nøjes” med de farver, jeg mente min samling savnede – eller måske det egentligt bare var mig der savnede dem, hih.

De første af de nye farver er allerede prøvet og jeg er total blown away. Shiit hvor er de bare smukke, nemme at påføre og holdbarheden er noget af det vildeste jeg nogensinde har prøvet! De får fuldhus, tommel op, 6 ud af 5 stjerner og total top score her fra – Jeg er solgt.

Morphe palet

Udover mine nyerhvervede læbestifter, så fik jeg også fingre i den nye THE VAULT samling – yayh!

Jeg har kun nået at få lavet nogle hurtige swatches af de nye farve, og de synes allerede for vilde. Jeg kan slet ikke vente til imorgen, hvor der skal leges med de nye farve og rigtig tøse hygges med A. Hun har samme passion for makeup som jeg, så jeg er meget spændt på, hvor mange år jeg har mit makeup for mig selv endnu, heh.

2 Kommentar

 • Reply
  Jane
  27. august 2018 at 10:00

  Hej Camilla 🙂

  Ej hvor fedt og hører at du også har en svaghed for makeup. 🙂 Jeg eeeeeellllllsker makup, jeg har især en svaghed for neglelak, og øjenpaletter. Jeg er rigtig glad for Naked inden for øjenpaletter, jeg synes de holder fantastisk. Og indenfor neglelak er det især OPI. Men jeg har det faktisk lidt lige som dig, der er ikke mærket der afgør hvad jeg køber, for man kan bestemt få god kvalitet uden at skulle betale det hvide ud af øjnene.

  I fredags købte jeg faktisk 1 ny lak og 3 nye læbestifter. I cant help my self 🙂

  Lørdag havde vi tøse hyggeaften, hvor vi var 6 tøser. En af mine veninder er ikke så hård til det med makeup og da vi skal til en ret stor fest næste lørdag, blev vi enige om at vi lige kunne “lege” lidt og finde ud af hvad der klædte hende og hvad hun selv havde det godt med. Hun bruger stort set aldrig makeup, så det var også lidt med at ligge en makeup der samtidig var lidt festlig men heller ikke for vild så hun var ved at dø når hun så sig selv. Og det lykkedes hun var selv ret tilfreds 🙂 så der blev hygget i stor stil med makeup, god musik, uhæmmet dans og lækre cocktails. Så klokken var 5,45 i går morges inden vi kom i seng 🙂 Så dagen i går stod stort set kun på afslapning.

  Jeg vil lige hører om du kan anbefale en god og holdbar læbestift. Gerne en mat og en glossy. Jeg har et par matte fra Kylie, men jeg er nok aldrig blevet helt fan af dem. Og jeg har også en fra Loréal som jeg simpelthen føler at den “smuldre” efter noget tid, så jeg synes simpelthen ikke den er lækker og have på. Så jeg håber du har nogen du kan anbefale 🙂

  På forhånd tak 🙂

  Mange hilsner
  Jane

  • Reply
   Camilla
   27. august 2018 at 13:13

   Ihh hvor dejligt, at jeg ikke er alene om min afhængighed 😅

   Jeg er stærkt afhængig af neglelak, faktisk så afhængig, at jeg fast får lavet Shellac hver 2-3 uge 🙈 Det kan virkelig anbefales!

   Det lyder som den mest perfekte og festlige tøse hyggedag – dem kan man ikke have for mange af 😃

   Jeg er virkelig virkelig, glad for dem jeg har købt fra Morphe – ihvertfald de matte jeg har prøvet indtil videre. De smuldrede ikke, de er cremede, nemme at påføre og holdbarheden var nærmest uendelige – jeg skulle kun lige give en lille opfyldning midt på dagen, men det var udelukkende kun for min egene skyld og ingen andres 😊 Derudover har jeg nogle fra Rimmel, som også er virkelig godt med laaang holdbarhed.

   Rigtig dejlig dag 😊

  Skriv et svar