Ferie/ Hverdag

Barcelona here I come..

Det er nu en uge siden, at R drog afsted til Barcelona og i skrivende stund, er jeg på vej ned til ham. Vi er allerede ret forsinket grundet dårligt vejr i Barcelona – det skulle heldigvis klare op i løbet af dagen.

Vi måtte simpelthen vente ude på landingsbanen i København, på at vi kunne lette – ventetiden føltes som flere år, gab hvor er det trælst, men det er der ikke så meget at gøre ved. Ventetiden havde måske føltes kortere, hvis der havde været Wi-fi, men det tændes først når man er i luften.

Yes, det er bare min dag idag! ..men hey, nu er vi i luften, internettet virker – sådan semi-godt og jeg huskede, at få købt vand og lidt mad med fra Re-treat i lufthavnen. Så bliver jeg ihvertfald ikke umulig af sult, det sætter R nok ret stor pris på, hih.

Det har været en lang og hård uge, men kun grundet skolen – anatomi og fysiologi er bare ikke min kop the.

Ungerne har været søde og hjælpsomme. Især lille L har været helt fantastisk og yderst omsorgsfuld, især da jeg måtte ligge mig med migræne anfald i søndags. Måske det er ekstra fantastisk fordi han ikke rigtig svare igen endnu og bare er en rigtig hyggetrold – uanset hvad, så skal det ihvertfald nydes så længe det varer.

A tager stadig livet af mig, med hendes diva nøkker og teenage opførsel, trods hendes ‘kun’ 8 år, men det har faktisk været på et lidt mere medgørligt niveau i den her uge. Håber det holder ved i weekenden, så hun ikke tager livet helt af sin farmor og farfar, hih.

K hører man ikke rigtig så meget til, han gemmer sig primært oppe på sit værelse og titter kun lige frem, når han er sulten eller skal have hjælp med sine lektier. Han opføre sig generelt ret pænt, men han har lige lidt med sproget, som vi arbejder på. Han kan virkelig nogle gloser, som end ikke jeg har hørt før!

Så alt i alt, en god uge med masser af hygge, sport, skole og afslapning og brokkerierne på et minimum – hvad mere kan man forlange?

..

Nu vil jeg se frem til et par dage i Barcelona med min bedre halvdel, hvor tosomheden skal nydes, batterierne lades op, lækker mad nydes og drinks i lange baner indtages – can’t wait!

 

Ingen kommentar

Skriv et svar