Inspiration

Yndlings pædagogen skal ikke snydes for en lækker gavekurv

Lækker gavekurv

Kian havde sidste dag i børnehaven fredag d. 29 maj. Det var en meget stor dag, men samtidig også en lidt hård en af slagsen, især for mig. Jeg har lidt svært ved at forstå, at vores ældste søn er blevet så stor, at han skal starte i skole, men han er simpelthen så klar til at komme i skole, så det er kun fantastisk.

Jeg havde enlig mest svært ved, at skulle tage afsked med den ene af Kian’s pædagoger, som virkelig har betydet meget for Kian og os i hverdagen. Det er virkelig vigtigt for mig, at pædagogerne ved, at jeg sætter enormt stor pris på dem og deres fantastiske arbejde, for uden dem ved jeg slet ikke hvor vi ville være. Pædagogerne ser vores unger mere i løbet af dagen end vi gør, så det er vigtigt med respekt og godt samarbejde, hvilket vi i stor stil har haft.

Den her pædagog, har betydet noget helt særligt for os og kun det bedste er godt nok til hende. Havde jeg kunne give hende jorden, havde jeg gjort det! Jeg er så taknemlig for, at hun har været en del af Kian’s og vores liv de sidste 3.5 år. Vi har den sødeste, klogeste, mest ydmyge og utrolig omsorgsfulde dreng, hvilket vi blandt andet kan takke hende for. Derfor skulle hun havde en rigtig lækker farvel gave. Vi giver altid pædagogerne små hjemmelavet julegaver, så gaven skulle ligsom overgå de sædvanlige julegaver, hvilket man må sige at denne gjorde.

Kurven indeholder 1 lækker ansigtsmaske og dagscreme fra Milk & Co. 2 tørklæder og 1 net fra Beck Söndergaard, 1 close to my heart halskæde fra Sanne Nordahn, hjemmelavet musli og hjemmelavet bløde chokolade cookies.

Jeg håber så meget at vores mindste får hende som pædagog, når han starter i børnehave næste år, det ville vi alle sammen elske. Næste år bliver det så vores datters tur til at stoppe i børnehave, hvilket jeg slet ikke kan holde ud at tænke på, så det er virkelig godt, at der er et helt år endnu. Det er ikke sådan at have pseudotvillinger! Hvad skal vi dog finde på af gave til endnu en yndlings pædagog ? Alina har nemlig også en helt fantastisk pædagog, som også kun fortjener det bedste. Jeg har netop samlet ind til en bryllupsgave, til hendes pædagog på stuen. Det er skønt med så stor opbakning fra forældregruppen på stuen, så vi ikke er de eneste der viser vores taknemlighed. Det varmer mit hjerte.

Det er vigtigt at sætte pris på pædagogerne og ikke mindst, at lade dem vide at du sætter pris på dem. Selv små hjemmelavet godter varmer så det behøver ikke være noget dyrt ellers fancy. Det er tanken der tæller.

godter til yndlings pædagogen

 

Ingen kommentar

Skriv et svar