Make-up

Yndlings læbestift og lipgloss

Jeg fik klikket lidt nye læbestifter og lipgloss hjem i november måned, helt over fra den anden side af Atlanten. Jeg måtte desværre vente 1 måned på, at de kom frem, da Postdanmark blev ved med at fucke leveringen op! Spørg mig om jeg var tosset! Hver gang jeg ringede, for at rykkede for nye inforamtioner vedr levering af pakken, så var der aldrig nogle der kunne hjælpe. Magen til ukompetent firma skal man lede længe efter. Det er derfor jeg altid vælger, at sende med UPS, hvis det er pakker der skal uden for EU, eller GLS hvis det er pakker der bliver inden for EU. Når men jeg fik så endelig leveret pakken d. 21 december, og begejstringen vil jo ingen ende tage. Jeg er tosset med de nye læbestifter og lipgloss, fra det amerikanske mærke Gerard Cosmetics. De er cremet, dækker fantastisk og har en god holdbarhed. Lige noget for mig.

Yndlings læbestift

Jeg har købt disse skønne farver:
1. All Dolled up læbestift – Super flot pink
2. 1995 læbestift
3. Buttecup læbestift
4. Fire Engine læbestift
5. Pink Frosting lipgloss
6. Candy Apple lipgloss
7. Butter Cream lipgloss
8. Pouty Princess lipgloss
9. Rose Hill lipgloss

De kan klart anbefales til alle, der elsker lidt selvforkælelse. Gerard Cosmetics yder en rigtig god service, det enste minus der er, er at man skal betale told, moms og importafgift, så det går hen og bliver ret pricy, men det er jo ikke firmaets skyld. Sådan er reglerne nu engang.

Jeg elsker lidt selvforkælelse, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber mine læbestifter og lipgloss her.

Ingen kommentar

Skriv et svar