Inspiration

Julegaver 2014

Så blev det weekend og slut på julen 2014. Øv siger jeg bare! December måned har i vores lille familie budt på lidt udfordringer, men også en masse gode stunder. Vores mindste søn Linus, har været syg i næsten 2 uger og er gudskelov i bedring nu. Jeg selv har været syg i 1 uges tid, og har for første gang i dag, kunne klare mig uden næsespray. Jubii, det er fedt at være frisk igen, eller så frisk, som jeg nu engang kan blive. Jeg har en muskel/led sygdom, der til tider kan være lidt af en udfordring. Sygdommen give forfærdelige smerter i muskler og led, oftes så slemt, at jeg ikke kan holde ud, at være i min egen krop. I dag har jeg kun ondt i mine hænder og kan fungere normalt. Ihh det er så rart, og jeg sætter så stor pris på dage som denne.

I dag har jeg fået gjort lidt status, på hvad alle ungerne har fået i julegave. Nu lyder det måske, som om vi har en hel børnehave, men altså, vi har nu “kun” 3 stk (Kian på 5 år, Alina på 4 år og Linus på 1 år.) hvilket i mine øjne er mange. Det er som om, det bliver vildere og vildere med de julegaver, for hvert år der går. Det er nu ikke resten af familien der lader det gå for vidt, nej det er sgu mig, der ikke kan finde ud af, at holde det på et rimeligt niveau. Det tager total overhånd. Jeg vil så gerne, give vores børn ALT hvad de drømmer om, og jeg synes det er så synd for dem, hvis de kun får 1 gave fra os og 1 gave fra resten af familien. Så får de jo “kun” 7 gaver i alt. Armen, come on Camilla, tag dig lige sammen! Får sgu lidt ondt af mine søde kæreste Rasmus (ungernes far), som skal leve med, at de bliver RØV forkælet. Til mit eget forsvar, vil jeg nu også lige sige, at det er svært at modstå alle de utrolig mange tilbud, der har kørt i hele december mdr. Apropos at tage det for vidt, hvad er der lige sket for alle de tilbud, butikker og webshops har kørt med hele december måned ? Bilka har jo kørt med 30% på alt legetøj, nærmest hver weekend. Jeg elsker tilbud, men synes altså, at det har været lidt for massivt denne jul. Tilbud/udsalg var engang noget særligt i mine øjne. Noget man kun havde i januar og august måned, samt fødselsdags tilbud. Det er nok bare mig, der er total dobbelt moralsk. Jeg elsker tilbud, men det unikke ved butikkernes udsalg, er fløjet lidt af viften for mig, når det bliver gjort på denne måde.

Vi gav vores ældste søn Lego Chima, som han ønskede sig, og Alina og Linus gav ham et spil skak, samt Disney filmen Flyvemaskiner 2. Han ønsker sig aldrig andet end Lego. Vi har så voldsomt meget lego, at du slet ikke forstår det. Kian har fødselsdag præcis 14 dage efter jul, og hans ønskesedel er netop lige blevet færdig. Hvad tror du der står på den ? Lego, appeltv og gavekort til Toys’R’us. Apropros gode tilbud, så køre Bilka med 30% på ALT legetøj igen igen, frem til på onsdag, både i butikkerne og på webshoppen, så der er lige klikket endnu mere Lego hjem til den kære dreng, på trods af at vi havde aftalt, at han skulle have appeltv’et i fødselsdagsgave af os. Oh my god Camilla, prøv nu lige at tage dig sammen altså! Det er det jeg mener med at de får alt for meget, for han skal jo stadig have det Appeltv, som vi havde aftalt. Det er allerede bestilt hos Rasmus kammerat i Fona.

Untitled-1

Alina er nok det sværeste barn at købe noget til. Hun er barnet der ikke gider at lege med noget. Det er yderst sjældent at hun leger, og når hun så gør, så er det med en pakke plaster eller andet nips. Hun elsker at nipse rundt og at ligge i sin seng med sine bamser. Så jeg tænkte straks, at hun skulle have en my little pony bamse, fra Build a bear, som jeg for øvrigt lige har læst er gået konkurs endnu engang! Her sad jeg foran computeren med Alina, og skulle købe tøj til de nye ponyer, og så kunne det ikke lade sig gøre. Øv bøv altså. Når men vi nåede at få købt 2 bamse, og min mor nåede at få købt 1 enkelt, inden de jo så er gået konkurs igen. Så faldt jeg over nogle My little pony dukker i Bilka, da de kørte med 30% på alt legetøj for 2 anden gang. Så dem købte jeg selvfølgelig også. Så fik hun lidt Disney film, Monster High dukker og det som hun nok blev gladeste for, 1 sæt Frost sengetøj, 1 sæt Disney prinsesser sengetøj og 1 Frost håndklæde. Så nu ligger hun og sover trygt med sit nye Frost sengetøj, omgivet af sine My little pony bamser.

Alina-julegaver-2014-1

Linus er lige nummeret svære at købe gaver til end de 2 store. Barnet der har alt, og mangler intet. Igen er det, det der med, at jeg altid køber det de mangler med det samme. De får jo nærmest alt hvad de peger på. Jeg tager mig tit selv til hoved, over at jeg er den type, men altså jeg prøver så heller ikke at lægge skjul på det. Jeg røv forkæler vores unger og jeg elsker det. Rasmus elsker det knap så meget, men han siger ikke rigtig noget til det mere. Han har nok lært at leve med det efterhånden.
Vi gav Linus Lego Duplo i julegave, da vi ikke rigtig vidste hvad vi ellers skulle give ham. Det er altså svært når ungen har alt. Vi købte det nye Duplo Batman på den hjemmeside der hedder Klodskassen. Det er altså en hjemmeside der klart kan anbefales. Linus fik så sindsygt meget Duplo i julegave, så vi kommer ikke til at kede os i den nærmeste fremtid.

Linus-julegaver-2014

Nu hvor jeg har fået gjort lidt status over gaverne, så er det tid til at finde ud af, hvad vores nytårs menu skal bestå af. Så skal der også sendes fødselsdags invitationer ud til Kian’s fødselsdag. Tænkt at han allerede bliver 6 år. Jeg ved ikke hvad der er mest skræmmende, at han bliver 6 år, eller at jeg er blevet 6 år ældre. Pyha. Vi startet med nytårs menuen, før jeg skal tænke mere over det.

Ingen kommentar

Skriv et svar