Bolig

Værelset gøres klar til skolestart

Skønne sager fra sebra interior

Vores ældste søn Kian, skal starte i skole til sommer. Pyha hvor blev tiden af ? Kian har længe plaget om, at få gjort sit værelse klar til skolestart. Så jeg har i det sidste lange stykke tid, været på udkik efter noget der faldt i min smag, og noget der samtidig også passede ind på værelset. Vores unger har nemlig ikke de største værelser, så det skal være noget der er praktisk, lækkert at se på og funktionelt for Kian.

Børneværelset gøres klar til skolestart med lækre ting fra Sebra

Mit valg faldt på en masse lækre sager fra Sebra interior. Jeg elsker Sebra’s produkter! De er smukke, nutidige og meget funktionelle, lige noget for mig. Mange af deres produkter er faste varer, det er kun farven der bliver skiftet jævnligt, så farverne kan følge moden og efterspørgselen. Jeg er simpelthen SÅ forelsket i de smukke pastel farver, der har prydet deres lækre sortimant, igennem det sidste årstid. Hvem elsker ikke smukke pasteller ?

nyheder fra Sebra

Det er lidt sjovt, det der med at skulle indrette ungernes værelser. Rasmus og jeg er aldrig enige, så det ender altid med at jeg tager fuld styring af det, og køber det jeg synes. Jeg har konkluderet, at mænd bare har en lidt anden smag end os kvinder. Rasmus mener at vi bare kan køre i Ikea og købe det hele. Det kan vi vel enlig også, men altså.. Det er jo bare ikke det samme efter min mening. Jeg synes ikke at der er kræset om detaljer og design på samme måde, som hos mange andre firmaer, så som hos Sebra.

Jeg har købt en masse lækre sager til Kian, som efterfølgende er blevet godkendt af Rasmus. Han kunne godt se, at det her var lidt mere lækkert og ikke mindst, passede godt ind på de få kvadratmeter værelse. Jeg skal nok få taget lidt billeder af værelset når det er gjort klar. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med projektet.

Jeg har købt følgende til værelset:

Skønne sager fra Sebra

Ingen kommentar

Skriv et svar