Ferie

Turen går til USA del 12 – Madmekka i Charleston

King street i Charleston er et slaraffenland, for alle madglade. Så udover at 3 dage i Charleston, for mig ikke var nok, så var der heller ikke nok dage, til at nå forbi alle de mange spisesteder, R og jeg godt ville spise.

Mange af de steder vi havde et godt øje til, var ikke steder, hvor man lige umiddelbart ville tage børn med hen. Det så i hvert fald lidt for fancy ud, til at det var ok, at have børn med ind – satans! Maden ville nok også, have være lidt for fancy til ungerne, så det var nok for det bedste. Deres mad skal jo helst ikke pyntes med noget grønt, og grøntsager skal helst forsvinde fra deres mad. Hjemme hos os, er mange af grøntsagerne kamuflerede i maden, så vi undgår deres brok – kender du det? Enkelte grøntsager er de dog begyndt at spise og de behøver derfor ikke være kamuflerede mere, heh.

Jeg har igen valgt, at give dig en lille guide til nogle lækre madsteder. Madsteder hvor børn er velkomne og maden er noget de godt vil spise. R og jeg, må have alle de andre madsteder til gode og derfor må du også, have en lidt større liste med anbefalinger tilgode.

Det lille overblik:
1. Morgenmad
2. Frokost
3. Aftensmad
4. Dessert og andre søde sager

 

1. Morgenmad.

Sted: Jack’s Cafe
Adresse: 41 George St C, Charleston, SC 29401.
Pris: $-$$

Jack’s Cafe

Er du på jagt efter en rigtig amerikansk diner, så har du nu fundet den. Maden er klassisk amerikansk, gavmilde portioner, gode priser, deres milkshakes er to die for, servicen er behagelig og venlig, maden lækker og servering hurtig efter bestilling.

2. Frokost.

Sted: Kitchen 208
Adresse: 208 King St, Charleston, SC 29401.
Pris: $-$$

Kitchen 208

Herligt sted med mulighed for udendørs servering. Maden er lækker, hurtig servering, store portioner så en halv sandwich med tilbehør er rigeligt, priserne gode og servicen venlig.

3. Aftensmad.

Sted: John King Grill & Bar
Adresse: 428 King St, Charleston, SC 29403.
Pris: $$-$$$

John King Grill & Bar

Stor sportsbar, rigtig amerikansk indrettet, klassiske amerikanske retter på menukortet, hurtig servering, lækre drinks og venlig betjening.

 

Sted: Smoke BBQ
Adresse: 487 King St, Charleston, SC 29403.
Pris: $$-$$$

Hyggelig lille bar, med en skøn low key atmosfære. Stedet er amerikansk indrettet, i en mørk og rå stil med fjernsyn i baren. Her vrimler med lokale, der giver en god energi til stedet – we love it!  Det er desuden den bedste BBQ vi til dato har fået, serveret med skønne drinks. Priserne er fair, portionerne generøse, betjeningen fantastisk og helt nede på jorden.

4. Dessert og andre søde sager.

Sted: Peace Pie
Adresse: 509 King St, Charleston, SC 29403.
Pris: $-$$

eace Pie

Shiit en herlighed! Vi kikkede forbi, da vi var på udkik efter en lække dessert og Peace Pie skuffede absolut ikke. Udvalget er stort, isen helt fantastisk og kombinationen af den lækre is, den fløjsbløde creme og de sprøde cookie, giver den mest udsøgte og smagsgode ice cream sandwich. Priserne er i den høje ende, men bestemt det hele værd. Servicen er behagelig og venlig.

 

Sted: Kilwins Chocolate an Ice Cream
Adresse: 59 S Market St, Charleston, SC 29401.
Pris: $$-$$$

Kilwins Chocolate and ice cream er et stort slaraffenland, for alle med en sød tand. Jeg kunne have købt hele butikken, men holdt mig til 2 karamel overtrukne æbler, med pecan og chokolade – mums, det var himmelsk og der var mere end rigeligt, til os alle 5.  Servicen var fantastisk og ud over det sædvanlige. Kan på det varmeste anbefales.

 

Sted:Jeni’s Splendid Ice Creams
Adresse: 501 King St, Charleston, SC 29403.
Pris: $-$$

Lækker sted med mange lokale, her bør forventes kø, men det går stærkt! Utrolig lækker is, fantastisk service ud over det sædvanlige, gavmilde scoops og 4-5 borde inden for, hvor man kan være heldig at få plads, til at nyde sin lækre is.

Den saltede karamel is smagte brændt, så den kan jeg ikke anbefale at vælge. Alle de andre is og især deres peanutbutter med chokoladestykker, er to die for.

 


I Charleston gives der typisk 15-20% i drikkepenge, enkelte steder kan du godt slippe afsted med mindre, men det sender vidst nok et dårligt signal. Mener at 10% og under signalere, at du ikke er tilfreds med den mad og service du har modtaget. Måske meget godt lige at have in mente, når man giver tips.


Listen over spisesteder til vores næste besøg er lang, så lad os krydse fingre for, at de stadig eksistere når vi engang vender tilbage, hih.

Ingen kommentar

Skriv et svar