Inspiration

Tja, Netflix du har vundet mit hjerte

Serier på netflix

Jeg har altid været kæmpe fan af Netflix og jeg tror måske godt, at man kan kalde mig for afhængig. Der er så sindsygt mange serie, film, dokumentarer med mere. I love it all!

Jeg er ret sikker på, at vi fik Netflix nærmest med det samme det kom til landet. Min kære mand er rimelig nørdet på det punkt og vi skal altid være med på beatet her hjemme, når det kommer til teknologi. Det er bestemt ikke noget jeg brokker mig over, da jeg synes at det er fantastisk. I starten havde jeg meget svært ved at overskue det der Netflix og efter min mening var udvalget også meget ringe i starten, men det er de i hvert fald kommer stærkt efter, for hold nu fast, hvor har jeg svært ved at vælge hvad jeg skal se først i øjeblikket. Der er uden tvivl noget for hver en smag.

Det er lidt sjovt for i sidste uge lå jeg syg med mavevirus, altså mavevirusen var på ingen måde sjov, men det sjove er, at vores ældste søn blev hjemme den ene af dagene, for at hygge lidt med/om mig og der fandt vi ud af, at der er kommet gåsehud på Netflix. OMG! Jeg var kæmpe fan af Gåsehud da jeg var barn, så det var da bare så sjovt, at jeg nu kunne sidde og se det med vores søn, og tænke tilbage på, hvor uhyggeligt jeg synes at det var og når jeg så ser det nu, så synes jeg at det er virkelig dårligt. Det er utroligt hvad der er sket i film industrien på 20 år. Jeg kan tydeligt huske at jeg fik 50 Kr af min mor en gang om måneden, til at købe den nye udgave af Gåsehud’s bogen. Det var en stor bog serie og jeg tror ren faktisk, at jeg den dag i dag stadig har bøgerne på loftet. Jeg elskede bøgerne og det var nærmest det eneste jeg ville læse da jeg var barn. Jeg har aldrig været den helt stor bogorm.

Netflix er den bedste medicin når man ligger syg i sengen og intet kan. Helt ærligt hvad gjorde vi inden Netflix blev opfundet ? Tja, der så jeg gamle danske film. Jeg har en meget stor svaghed for gamle danske film og især hvis Dirk Passer er med i dem, så jeg glæder mig til den dag de bliver at finde på Netflix. Efter at have været lænket til sofaen/sengen i en hel uge, så har jeg nået at få set en del serier og jeg må sige, at jeg er sindsyg imponeret over det gode udvalg der er. Jeg blev enig med mig selv om, at det var på tide at få lavet en liste over alle de serier jeg har set på Netflix, siden vi har fået det her i huset. Listen bliver uden tvivl lang og den vil have mange forskellig genre. Jeg kommer sikkert til at skulle fyld på løbende, da jeg uden tvivl glemmer nogle serier, så bær over med mig.

Jeg har set alt for mange film og dokumentarer til, at jeg kan huske dem alle, så det må være en liste til en anden god gang. En dokumentar jeg hurtigt kan anbefale, er Blackfish, Den har virkelig påvirket mig og giver klart, et helt andet indtryk af hvordan det enlig er, for de ansatte og de stakkels dyr i fangeskab.

Når men til den lange liste, enkelte af serierne har jeg også på dvd, da jeg ikke kan leve uden dem, tihi.

 • Gossip Girl – Jeg elsker denne serie, jeg har set den utallige gang og bliver aldrig træt af den! Hvis du er til teen drama, intriger, utroskab, rige mennesker, upper east side drama og lækre skuespiller, så er denne serie uden tvivl noget for dig. Serie er desværre slut og der er 6 sæson i alt i serien og alle 6 sæsoner er på Netflix.
 • Pretty little liars – Endnu en serie jeg elsker, og har på dvd, fordi man bare ikke kan leve uden! Dette er serien til alle der elsker spænding, drama, intriger, teen problemer, og ikke mindste at se på lækre skuespillere. Dette er en serie hvor du hungre efter svar og man skal følge med, da hver en lille detaljer har stor betydning. Serien er stadig i gang og der er indtil videre 5 sæsoner i alt (sæson 5 udkommer på dvd d. 13 juli) og du kan se sæson 1-3 på Netflix.
 • Blue mountain state – En utrolig sjov ungdomsserie, som giver et godt grin. Serien er ikke for sarte sjæle. Det er en sjofel ungdomsserie med masser af druk og bar hud, den er måske en tand barnlig og plat, men er uden tvivl hyllende morsom. Serien er i samme genre, som amarican pie filmene. Serien er slut og der er 3 sæsoner i serien og alle 3 sæsoner findes på Netflix.
 • Teen wolf – Det er en serie om det overnaturlige, nemlig om vareulve, så er man til den slags, så er serien værd at se. Der er 4 sæsoner i serie indtil videre og sæson 5 skulle gerne have premiere i USA d. 29 juni i år, hvad jeg lige har kunne læse mig til. Sæson 1-3 kan ses på Netflix.
 • Buffy – Det er en gammel serie tilbage fra 1997, som jeg elskede at se da jeg var teenager, derfor har jeg den også på dvd. Den blev vist på tv2 hver søndag, i det der dengang blev kaldt for serie søndag. Dengang var det en af de bedste serier og jeg sad altid klistret til skærmen hver søndag. Når jeg ser serien i dag er den en smule plat, men den minder mig om en god tid i mit liv, så i mine øjne er serien stadig god. Serien handler om det overnaturlige, om vampyrer og magi. Serien sluttede tilbage i 2003 og der er laver 7 sæsoner i alt, som alle findes på Netflix.
 • Make it or break it – Jeg kan godt lide film og serier med en masse pige drama, og i denne serie, for man masser af teenage pige drama, kombineret med gymnastik på højt plan. En god serie i mine øjne. Serien er desværre afsluttet og der er i alt lavet 4 sæsoner, som alle findes på Netflix.
 • Supernatural – Jeg er stor fan af denne overnaturlige serie, jeg har den sågar på dvd. Jeg har troligt fulgt serien i mange år, og den er måske efterhånden trukket lige langt nok ud, efter min mening. Jeg ser den dog alligevel, da de 2 hovedroller er en fryd for øjet, og jeg bliver jo nødt til at se hvordan den ender! Er du til lækre fyre og overnaturlige mysterier, så er denne serie noget for dig. Serien køre stadig og de er indtil videre i gang med sæson 10 i USA. Du kan se sæson sæson 1-8 på Netflix.
 • Heroes – En af mine yndlingsserier da jeg er en sucker, for nærmest alt hvad der er overnaturligt. Det har du nok regnet ud efterhånden, ud fra min lange liste over serier jeg har set. Serien handler om mennesker med særlige evner, der skal rede verden fra de onde skurke. Det er en spændende drama serie i mine øjne, og jeg kan slet ikke vente på, at sæson 5 har premiere efter mange års pause. Om det bliver til en sæson 5, eller om de laver det til en ny mini serie, er jeg ikke helt klar over. Jeg har læst lidt forskellige rygter på nettet. Serien slutte tilbage i 2010 og der er lavet 4 sæsoner i alt, som alle er på Netflix.
 • Arrow – Jeg faldt pladask for denne serie, men synes efterhånden at den er kørt lidt langt ud, nu hvor de køre på 4 sæson. De 2 første sæsoner er fænomenale, og de burde efter min mening, være stoppet mens legen var god. Det er en spændene krimi/drama serie, der er baseret på DC Comics figuren Green Arrow. Det er en meget lang og indviklet handling i serien, men kort fortalt handler den om hvordan Arrow forsøger, at holde kriminaliteten nede i hans by. Lidt ala Badman. Serien køre på sin 4 sæson i USA og du kan se sæson 1 og 2 på Netflix.
 • Kyle XY – Jeg har kun fået set første sæson og halvdelen af anden sæson, så kan ikke udtale mig så meget om serien. Men det jeg har set af den er enlig okay, den har bare ikke helt fanget min interesse. Jeg satte den primært på, når der ikke rigtig var andet i fjernsynet. Det er en meget god serie, fordi man ikke rigtig skal tænke, man skal bare se. Serien handler om en teenage dreng der vågner op, helt nøgen ude i skoven, uden nogen hukommelse eller minder. En sød familie tager ham til sig og giver ham navnet Kyle. Så går serien ellers ud på, at Kyle forsøger at finde svar om hvem han er. Serien sluttede tilbage i 2009 og efterlader en med mange ubesvarede spørgsmål. Det blev til 4 sæsoner i alt, som alle kan ses på Netlix.
 • Alphas  – I love this series! Det er så ærgerligt, at serien ikke havde nok seer, så de ikke fortsatte serien. Serien er en science fiction serie, der handler om en gruppe mennesker med overnaturlige kræfter, som hjælper med at forbygge kriminalitet, af andre med samme overnaturlige kræfter. Serien består af 2 sæsoner, som begge kan ses på Netflix. Sæson 3 blev desværre aflyst grundet for lavt seertal i USA. Sæson 2 efterlader en med i en unresolved cliffhanger! Jeg krydser fingre for, at der kommer en sæson 3 på et senere tidspunkt.
 • Top gear – Jeg tror ikke, at der er så meget andet at sige om denne serie, ud over at den er fantastisk! Jeg er især vild med de afsnit hvor de rejser rundt i forskellige lande. Især de afsnit hvor de er i Asien er hylende morsomme. Jeg er i tvivl om hvor vidt de har sluttet serien nu hvor Clarkson er blevet fyret, måske du ved det ? Der har været rygter om, at de 3 værter er blevet tilbudt en bedre kontrakt, hos nogle konkurrerende producenter, som de 3 værter ville takke ja til, hvis Clarkson blevet fyret. Så måske fortsætter udsendelerne på en anden kanal, blot med et andet navn end lige Top gear. Der er indtil videre 22 sæsoner af serien og du kan se sæson 1-5 på Netflix.
 • Cake boss – Jeg elsker at bage, som du jo nok ved, så derfor synes jeg at det er fascinerende, at se denne udsendelse. Det er utroligt hvad de kan lave ud af kage. Der er 6 sæsoner i serien og hvad jeg kan læse mig til er de igen i gang med en ny sæson, efter en lang pause siden 2013.  Det lader desværre til at serien igen er taget af Netflix.
 • Vampire diaries –  OMG siger jeg bare! Det er en af mine absolut yndlings serier. Jeg har set den et utal af gange og jeg kan blive ved med at se den. Jeg synes dog, at den er kørt lidt langt ud efterhånden, men jeg kan simpelthen ikke slippe den, jeg er tosset med den. Serien er en amerikansk overnaturlig horror-fantasy-tv-serie, baseret på bogserien af samme navn, som er skrevet af L. J. Smith. Serien er en blanding af teen-drama og det overnaturlige. Der er både vampyrer, hekse, varulve, dobbeltgængere og hybrider med i serien, så er du til teen-drama og overnaturlige ting, så er denne serier et klart must for dig, at se. Serien består af 6 sæsoner og sæson 7 begynder til efteråret i USA. Sæson 1-4 findes på Netflix.
 • Prison break – En klassiker jeg er sikker på, at alle har set på tv3. Det er en virkelig god krimi/drama serie. Sæson 1 er klart den bedste sæson, sidste sæson i serien var efter min mening lige lidt for langtrukken, nogle gang er det godt at stoppe mens legen er god. Serien handler om to brødre, hvoraf den ene er blevet dømt til døden for en forbrydelse, han ikke har begået. Den anden bror er et geni med fotografisk hukommelse, som udtænker en meget kompliceret plan, for at redde sin bror ud af fængslet. Serien sluttede tilbage i 2008 og består af 4 sæsoner, som alle kan ses på Netflix.
 • Person of interest – Det er en ret god Amerikansk Science-fiction-crime-drama serie. Serien handler om John Reese, som er en formodet død tidligere CIA-agent, der er blevet kontaktet af en mystisk milliardær, ved navn Jarold Finch for at forhindre voldelige forbrydelser, før de sker ved hjælp af et avanceret overvågningssystem, kaldet “The machinde”. Det er en sindsyg spændene serie, som afslutter hver gang, men har en god rød tråd igennem hele serien. Serien består af 4 sæsoner. Sæson 5 starter til efteråret i USA. Lige nu er det kun sæson 1 man kan se på Netlix, men jeg håber virkelig, at de sidste sæsoner snart kommer på.
 • The walking dead – Endnu et OMG! Denne serie har jeg helt for mig selv her hjemme. Rasmus kan slet ikke holde ud af se på det, så det er ret lækkert at jeg bare kan se serien helt for mig selv. Tv serien er en Amerikansk horror-drama serie, der er baseret på en tegneserie, ved samme navn. Serien handler meget kort fortalt om, at sheriffen Rick Grimes vågner, efter et par måneder i koma og bliver konfrontere af en ny apokalyptisk verden, som er oversvømmet af kødædende zombier. Serien handler om hvordan Rick skal finde sin familie og hvordan de overlevende, kan blive ved med at overleve. En total cool serie, som jeg virkelig håber på for en god afslutning. Sæsoner består indtil videre af 5 sæsoner og sæson 6 starter til efteråret i USA. Sæson 1-3 kan alle ses på Netflix. 
 • Homeland – Serien fangede mig først sådan rigtigt i anden sæson, jeg synes personligt at første sæson var ret tung, men til gengæld tog sæson 2 mig med storm og nu er jeg total addicted. Serien handler meget kort fortalt om CIA agenten Carrie Mathison, der mener at en amerikansk marinesoldat, som blev holdt fanget af Al-Quaeda som krigsfange, er blevet omvendt af fjenden og nu truer det amerikanske samfund. Der er i alt lavet 4 sæsoner og en 5 sæson er på vej, i USA til efteråret. Sæson 1-3 kan alle ses på Netlix. Har du lige som jeg svært ved, at blive rigtig fanget af serien, så giv den en ekstra chance. Det er en sindsyg spændene serie.
 • Venner – En klassiker, som alle uden tvivl kender. Hvis du ikke har set serien, så er det en fejl i din opdragelse, så kom straks i gang med at se serien. Serien er hyllende morsom, og handler om 6 venner der bor på Manhatten, New York. Jeg kan ikke få nok af serien, den kan rede hvilken som helst dårlig dag. Serien sluttede tilbage i 2004 og består af 10 sæsoner i alt, alle kan ses på Netflix.
 • Rita – Dette er klart en af de bedste danske serier jeg har set. I love it! Hovedrollen i serien spilles af Mille Dinesen, som spiller rollen som folkeskolelære og enlig mor til 3, til perfektion efter min mening. Serien har den fedeste humor, samtidig med at det også er en serie med en rigtig god historie. Jeg har set den utallige gange på Netflix og det er min all time go to serie. Jeg elsker Mille Dinesen, hun er en fantastisk skuespiller. Filmen Nynne, som også har Mille Dinesen som hovedrolle,  er også på listen over mine yndlings film. Serien består af 3 sæsoner, som alle kan ses på Netflix.
 • Broen – Her i Danmark laver vi altså nogle ret gode film og serier. Denne serie er en dansk-svensk drama-spændnings tv-serie, der handler om, at man finder et lig af en kvindelig svensk politiker på Øresundsbroen. Det viser sig at være to lig. Den anden halvdel er en dansk prostitueret. Saga Norén og Martin Rohde leder efterforskningen for at fange morderen. Der findes 2 sæsoner i serien, som begge kan ses på Netflix.
 • Rap fyr i LA – Serien som jeg er sikker på, at vi alle kender. Det er en total genial serie, som stadig kan give mig et godt grin. Serien er en amerikansk komedieserie, der handler om Will Smiths fiktive liv og hans familie, som han bor sammen med i Bel-Air i Californien. Will kommer fra West Philadelphia og bliver sendt til sine rige slægtninge. De skal forsøge at hjælpe ham på rette vej i livet, hvilket ikke er en enkel opgave. Serien blev vist i 90’erne og består af 6 sæsoner, som alle kan ses på Netflix.
 • How i met your mother – Den her serie er jeg overbevist om at alle kender, så den kræver nok ikke så meget introduktion, hih. Jeg elsker den her serie, den er total genial og ualmindelig underholdene. Det er serien der altid bringer et smil frem og for en til, at glemme alt om ens egen hverdag i de 20-25 minutter, som et afsnit varer. Har du ike set serien, så læn dig tilbage i sofaen og gør dig klar til et godt grin. Serien består af 9 sæsoner som alle er på Netflix.
 • Spartacus – Er du til film om det gamle romerrige, kombineret med det jeg vil kalde for blød porno, så er dette serien for dig. Der er masser af bar hud, blod og drama. Den perfekte mande serie. Serien er inspireret af den historiske Spartacus der indledte det såkaldte spartacusoprør år 73 f.kr. Det er en ret sej serie, som også gør en, en smule klogere på historien fra den gang. Serien sluttede tilbage i 2013 og består af 4 sæsoner, som alle 4 kan ses på Netflix.
 • Dexter – Er en spændene amerikansk thriller-tv-serie, der handler om kriminalteknikeren Dexter Morgan, der arbejder for Miami-Metro Police Department, samtidig med at han er seriemorder. Det er en ret spændene serie, der formår at rive en helt med så man hungre efter mere. Serien består af 8 sæsoner, som alle findes på Netflix. Hvad jeg har kunne læse mig til, kommer der måske en spin-off serie af Dexter.
 • Heksene fra warren manor – Er en ældre serie, hvilket tydeligt kan ses på kvaliteten af serien. Det er utroligt så meget der er sket i den branche, igennem årene. For mig er denne serie indbegrebet af nostalgi. Jeg så serien i mine teenage år da jeg boede hjemme, hvor jeg var helt fortryllet af serien. Jeg kan tydeligt huske  hvordan jeg sad klistret til skærmen når de nye afsnit rullede ind over skærmen om aften på tv3. Serien handler om tre heksesøstre med overnaturlige kræfter. Tilsammen har de tre søstre en stor og meget magtfuld kraft ved navn “The Power Of Three”. Søstrene mister mange de elsker og kæmper med deres sorg igennem de mange sæsoner. Serien sluttede tilbage i 2006 og består i alt af 8 sæsoner, som alle findes på Netflix.
 • Suits – Der er ikke andet at sige end OMG. I’m a huge fan!! Total genial serie. Dette er klart en af mine yndling serie. Den er så sindsyg god og den formår, at efterlade en hungrende efter mere, så det er virkelig svært, at slukke for fjernsynet og hoppe i seng. Man har mere lyst til at tilbringe natten foran fjerneren med en skål slik. Serien handler om Mike Ross der arbejder for et stort advokatfirma i New York. Mike Ross arbejder som law associate for advokaten Harvey Specter, på trods af, at Mike Ross aldrig har studeret jura. Serien handler om hvordan Harvey og Mike formår, at afslutte sager samtidig med, at holde på Mikes hemmelighed. Gør dig selv en tjeneste og se serien. Du vil elske den! Sæson 5 afsluttede i foråret i USA og sæson 6 starter vidst nok, her til efteråret. Sæson 1-3 kan ses på Netflix.
 • Elementary  – Dette er virkelig en genial serie, hvis i spørg mig! Hvert afsnit slutter hver gang, men der er naturligvis en rød tråd i serien, ligesom der er med alle andre gode krimi serier. Det er en fantastisk rød tråd, der får en til at sukke efter mere. Jeg har svært ved at stoppe, når jeg først er gået i gang. Serien handler om hvordan Sherlock holmes, skal opklare en lang række spændende mysterier. Serien køre stadig og de er i gang med sæson 3 i USA nu. Det er en serie der uden tvivl kan laves mange sæsoner af, da man aldrig kan få nok af de spændene mysterier. Sæson 1 findes på Netflix og jeg glæder mig til når sæson 2 kan ses.
 • House of lies – Jeg er vild med denne serie og jeg hungre virkelig efter flere afsnit, jeg kan slet ikke vente til 2016 hvor næste sæson bliver vist i USA. Serien har humor, drama og spænding på en og samme tid. Serien handler om en gruppe managementkonsulenter der ikke helmer før opgaven er i hus. De er ikke bange for at bruge beskidte triks og løgne for at fuldføre opgaven.
  Der er 4 sæsoner i serien, sæson 5 bliver vist i USA i 2016. Sæson 1 og 2 findes på Netflix.
 • House of cards – Det må være en serie alle efterhånden har set. Der har været så meget snak om den i medierne og jeg er ikke bare lidt fan af serien, jeg er monster fan af serien. Jeg kommer uden tvivl til at sidde klistret til skærmen når den nye sæson bliver lagt op på Netflix til marts. Det er faktisk så grelt, at jeg har overvejet at tage fri fra arbejde, bare for at kunne se den med det samme. Du må godt kalde mig for skør, for jeg ved godt at jeg er ret tosset, hih. Serien bliver ret politisk i løbet af sæsonerne, hvilket bestemt ikke gør den dårlig, det gør bare at man lige skal være lidt mere vågen, for man kan ikke mise 2 minutter, så er man tabt. Serien handler om det demokratiske kongresmedlem Frank Underwood, der fungerer som gruppeformand for den demokratiske gruppe i Repræsentanternes hus. Efter præsidentvalget bliver han vraget som udenrigsminister i den nye regering, og han beslutter at hævne sig på dem, der forrådte ham i processen. Hvis du er blandt den gruppe der endnu ikke har set serien, så kan den klart anbefales. Serien består af 3 sæsoner, som alle kan ses på Netflix.
 • Hawaii five-0 – Det er en utrolig god politiserie hvor der også er plads til humor. Det er en serie der godt kan anbefales. Der er 5 sæsoner i serien og sæson 6 bliver vist i USA i øjeblikket.  Det lader desværre til at serien igen er taget af Netflix. ØV bøv!
 • Lie to me – Fed krimi-drama serie, som klart kan anbefales. Hovedpersonen i serien kan aflæse folk, han kan fortælle alt om dig bare ud fra at se på dig. Han og hans firma hjælper politiet med opklare forskellige forbrydelser. Hvert afsnit slutter hver gang, men der er er naturligvis en rød tråd i serien. Serien er desværre slut og der er i alt 3 sæsoner i serien, som alle kan ses på Netflix.
 • Hell on wheels – Det er en virkelig god western serie, som omhandler opførelsen af den første transkontinentale jernbane på tværs af USA. Under opførelsen af jernbanen bliver der drukket, horet, dræbt og elsket, så er du til en god omgang western drama, så er denne serie bestemt noget for dig. Det lader desværre til at serien er taget af Netflix, så vi krydser fingre for at den igen bliver lagt op. Hvad jeg lige har kunne google mig frem til, så er de igang med den sidste sæson i USA, som er sæson 5.
 • White collar – Er en af mine nye yndlingsserier, som jeg uden tvivl kommer til at se igen og igen. Jeg håber virkelig ikke, at den også ryger af Netflix, for så må vi ud og investere i serien på DVD.  Det er både en sjov, utrolig spændene og til tider lidt sørgelig serie. Serien handler om FBI Special Agenten, Peter Burke og Neal Caffrey. Neal Caffrey er en meget intelligent og yderst talentfulde kunstner, der arbejder som Burkes kriminelle informant. Der er i alt lavet 6 sæsoner og alle 6 sæsoner findes på Netlix, så der er vidst ikke andet for en at sige rigtig god fornøjelse.
 • The returned – Fantastisk serie hvis man er til det overnaturlige, spænding og mystik. Jeg har set den “nye” version af The returned på Netflix, så jeg kan kun udtale mig om den version. Den “gamle” version findes nemlig også på Netflix, mere så du ikke bliver forvirret! Serien handler om beboerne i en lille by, der har mistet deres kære i forskellige ulykker. Deres liv bliver pludselig forstyrret, da de afdøde begynder at dukke op igen, efter flere år. Den nye version af denne serie, findes der til min store ærgrelse kun 1 sæson af, da serien desværre blev annulleret igen, ØV BØV! Både den nye og gamle version findes på Netflix.
 • Orphan black – OMG siger jeg bare! Jeg er simpelthen kæmpe fan, af denne alt for spændende sci-fi serie. Jeg kan slet ikke få nok af den og jeg hader, at Netflix kun ligger 1 afsnit op om ugen, når de nye sæsoner bliver frilagt. Jeg kan slet ikke holde det ud, nærmest hvert afsnit slutter med noget af en cliffhanger. Serien handler om en ung kvinde ved navn Sarag Manning, der finder ud af, at hun er en klon og så kan jeg ikke rigtigt sige meget mere, uden at ødelægge alt for meget. Så igen, hvis du er til mystik og spænding, så er det helt sikkert den rette serie for dig. Der er lavet 4 sæsoner i alt, som alle kan ses på Netflix.
 • The Blacklist – Denne serie er blevet en af mine nye yndlings serier! Det er en serie der er spækket med mystik, spænding og drama lige fra første afsnit. Jeg venter meget utålmodigt på, at den nye sæson kommer da sidste sæsonen, som sædvanligt, sluttede med lidt af en cliffhanger. Kender du følelsen af, at man nærmest ikke kan være i sin egen krop af bar spænding ? Sådan har jeg det med denne serie. Meget kort fortalt handler serien om, Raymond Reddington, tidligere US Navy officer, som nu er en af USA’s mest eftersøgte kriminelle. Efter flere årtier overegiver Raymond sig selv til FBI, hvor han fortæller, at han har en liste over de farligste forbyderer i hele verden. Han er villig til at informere FBI om disse forbyderes aktiviteter, i bytte for immunitet mod retsforfølgelse, men han insistere på, udelukkende at arbejde sammen med FBI agant, Elizabeth Keen. Det er en utrolig spændende serie med masser af action fra start til slut. Jeg har endnu ikke oplevet er afsnit der har været bare lidt kedeligt. Der er indtil videre 3 sæsoner i serien, 4 sæson starter i slutningen af september 2016. Sæson 1-2 findes begge på Netflix.
 • Crossing Lines – En rigtig god serie, som er endnu nu en af dem i rækken, der handler om politi og opklaring af sager. I denne serie handler det så bare om et helt hold, der er sammensat for at efterforsker internationale sager. Det er spændende sager og jeg elsker, at serien består af flere forskellige karakterer, med hver deres baggrund. Det gør serien lidt mere spændende, hvis du spørg mig. Der er lavet 3 sæsoner i alt og jeg er faktisk i tvivl om, hvor vidt der kommer en sæson 4, for umiddelbart kan jeg ikke finde svar på det, på Google. Alle 3 sæsoner kan ses på Netflix.
 • The glades – Yeps, dette er faktisk gået hen og blevet lidt af en yndlings serie, så skuffelsen var kæmpe stor, da jeg netop lige opdagede, at serien er taget af Netflix. Hvorfor er det altid de gode serier der bliver taget af, og ikke de dårlige ? Når men enyhow, så er dette altså en skøn serie, fyldt med drama, kærlighed, lidt action og en god portion humor. Serien handler om Jum Longworth, som er kriminalbetjent. Han er netop flyttet til Florida for at nyde livet, spille golf og opklare de “nemme” sager. Jim finder hurtig ud af, at Florida byder på meget mere, end hvad øjet først lige skurer. Serien består i alt af 4 sæsoner, hvoraf sæson 4 slutter med den vildeste cliffhanger! Sæson 5 blev desværre afslyst, så man må selv prøve at gætte sig lidt frem til, hvordan serien måske skulle have sluttet. Jeg har efterfølgende læst lidt på nettet og fundet frem til, hvordan producerne ville have afsluttet serien. Spoiler alert! Jim overlever og sætte jagten ind på hvem der stod bag drabsforsøget på ham.
 • Mr. Selfridge – En skøn serie der sparker en tilbage i tiden. Serien udspiller sig i 1908-1928, en tidsperiode hvor kvinder begynder at få en større frihed i London. Serien fortæller historien om Harry Gordon Selfridge og grundlæggelsen af stormagasinet Selfridge & Co. Det er en smuk historie fyldt med kærlighed, affære, drama og hvad der dertil hører. Jeg elsker serier som denne og kan slet ikke vente til sæson 4 kommer på Netflix. På nuværende tidspunkt kan du se sæson 1-3 på Netflix og mon ikke, at sæson 4 snart følger i hælene på dem.
 • Orange is the new black – Serien der har taget verden med storm, som har fået kæmpe omtale og er blevet en af Netflix mest populære serier. Tja jeg har det lidt anderledes med serien og den har desværre ikke fanget mig endnu. Jeg er gået død i midten af sæson 3 og jeg har flere gange forsøgt at tage tilløb til at genoptage serien, men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen. I serien følger vi Piper, som tidligere har begået en forbrydelse. Hun melder sig selv og skal afsone sin tid i Litchfield kvindefægsel. Her møder hun sin tidligere ekskæreste, som sammen med Piper har smuglet narko. Serien er fyldt med drama, humor og kærlighed, så kan sagtens forstå den store opmærksomhed serien har fået. Sæson 1-3 kan ses på Netflix og mener, at sæson 4 kommer her til sommer, eller måske var det efterået.
 • Sense 8 – Det er en lidt speciel serie, som for mit vedkommede var lidt tung at komme igennem. Det er en science fiction drama serie, som jeg slet ikke ved hvordan jeg skal beskrive. Den handler om fleres forskellige personer fra rundt om i verden, der pludselig bliver forenet på et eller andet niveau. De kan mærke hvad hinanden føler og tænker, så hvis du er til det lidt okkulte og meget science fiction, så er den her serie noget for dig. Jeg har kun set sæson 1 på Netflix, men sæson 2 er netop kommet på.
 • The O.C – Er det ikke en serie som vi alle kender ? Jeg har set serien flere gange, dog med et par års mellemrum. Jeg er stadig stor fan af serien, pånær lige sidste sæson. Nogle gange skal man altså slutte imens legen er god, men what the hell, jeg ser nu sidste sæson alligevel. I serien følger man 4 teenagere Marissa, Ryan, Seth og Summer, samt en lang række andre personer. Serien udspiller sig i det rige Newport Beach i Californien, hvor livet ikke altid er lutter lagkage. Er du til teenage drama, kærlighed, intriger, humor og hvad der dertil hører sig, så er denne serie hel sikkert noget for dig. Serien består af 4 sæsoner, som alle kan ses på Netflix.
 • Baby Daddy – Er den mest underholdene serie jeg længe har set. Hvert afsnit varer omkring 20 minutter og er lavet i samme stil, som ‘how i met your mother’. I serien følger man Ben, en skørtejæger kan man vel godt kalde ham, han er bartender og midt i tyverne. Ben’s hvis liv tager en drastisk drejning, når en af hans one-night stand efterlader sin baby på hans dørtrin. Ben beslutter sig for at opdrage sin lille pige, ved hjælp af sin bror og hans 2 bedste venner, Riley og Tucker. Det er en hyldende morsom serie som kan anbefales på det varmeste. Jeg er så ked af at Netflix har taget serien af!
 • Daredevile – Er en superhelte-, action- og sci-fi serie. Jeg må inddrømme, at jeg har svært ved at fortælle præcis hvad serien handler om, da jeg simpelthen gik lidt kold efter de første 3 episoder. Jeg er dog blevet enig med mig selv om, at den fortjener et nyt forsøg, når tiden er til det. Sæson 1 og 2 af serien er begge på Netflix.
 • Hænderne endnu mere fulde – Er vel en komedie serie, som jeg synes er ret så underholdende. Måske du husker serien hænderne fulde, som kørte over skærmen fra 1987-1995 ? Det her er nemlig en spin-off af den originale serie. I denne serie får vi et gensyn med hele familien Tanner, dog omhandler serien DJ, Stephanie og Kimmy, som alle 3 bor i DJ og Stepahnies barndomshjem. Det er en serie der giver en smilet frem på læben, et godt grin med på vejen, samt en histore som vi alle nok kan relatere til, på en eller anden måde. Sæson 1 og 2 er begge på Netflix og sæson 3 er igang med at blive indspillet.

Har du set nogle gode serier, som du kan anbefale ? Jeg er altid på jagt efter en god serie, som jeg kan smide mig på sofaen til.

Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig en dag, kan se Desperate housewives, Grey’s hvide verden, sex and the city, Mentalist, CSI, Numbers og mange af de danske serier, der igennem årene er blevet vist på DR1 og TV2.

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar