Inspiration

En tur på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet

Jeg har altid elsket Frilandsmuseet, hvorfor jeg gør det, er enlig et ret godt spørgsmål. Når jeg tænker tilbage på min barndom, har jeg en masse gode minder, fra både skoleudflugter og familieture. Jeg tror måske, at det er derfor at jeg elsker at være der ude. Jeg forbinder det med glæde, godt vejr og en masse kærlighed.

En tur på Frilandsmusset

Frilandsmuseet holdt åbent i påskeferien, så jeg så straks mit snit, til at lokke familien med en tur der ude. Nu er ungerne også blevet så store, at det er lidt sjovere at have dem med der ud. Det er så skønt og ikke mindst virkelig hyggeligt, at gå rundt og kikke på husene og digte små historier med ungerne om, hvordan det var for familierne der boede i husene, at bo sådan og ikke mindst hvad de lavede. Tænk hvis man havde levet i den tid, og gad vide hvordan det må have været. Det er så surrealistisk at gå rundt der ude, det er jo en by helt for sig selv, og jeg elsker at blive sparket langt tilbage i tiden. Det får mig til at sætte meget mere pris på tingene og ikke mindst være glad for det vi har.

Frilandsmusset

Ungerne hyggede sig rigtig godt sammen og synes, at det var fantastisk at gå på tur i husene. Linus ville overhoved ikke sidde i sin klapvogn, hvilket er en meget positiv ting. Han plejer nemlig altid at være klistret til den.

Rasmus har det lidt anderledes med Frilandsmuseet, end jeg lige har og er ikke særlig vild med at kikke på husene. Han er frisk nok på at tage med der ud og gå en tur, men han skal virkelig trækkes for at komme ind i husene. Det er ikke lige ham. På trods af det, havde vi en skøn tur og fik rigtig nydt det gode vejr og samt hinandens selvskab.

Det er skønt at kunne bruge et par timer ude i den friske luft, hvor der er plads til larmende børn med krudt i røven, for det har vores drenge altså. Der er ret ofte hvor man tænker at nu går de snart kolde, men næ nej, så finder de lige lidt ekstra energi frem og så tog moderen og faderen endnu engang fejl. Det er til tider ret hårdt, at de har så meget energi, når vi ofte selv er helt drænede for energi efter en lang arbejdsdag, men vi har indtil videre klaret os igennem det, så mon ikke at vi nok skal klare os.

Soft Gallery hue, en tur på frilandsmuseet, samt en masse kærlighed

Der er ingen tvivl om at vi nok skal få brugt mange flere timer der ude hen over sommeren. De åbner igen d. 1 maj og der er gratis adgang, så hvis I ikke har været der ude før, eller det måske er længe siden I har været der, så er der ingen undskyldning for ikke at ligge vejen forbi, I vil ikke fortryde det!

En tur på Frilandsmuseet

Ingen kommentar

Skriv et svar