Bolig

Tanker om drømme badeværelset

Jeg drømmer allerede om nyt badeværelse i vores fremtidige hus. Kravene til vores drømmehus er efterhånden mange og store og vi ender uden tvivl, med at skulle gå på kompromis med en masse, men det må vi tage til den tid. Der er ingen grund til at ‘knuse’ drømmene nu, for tænk nu hvis det ikke bliver et problem, hih.

Jeg drømmer om et stort badeværelse med både badekar, brusekabine, stor håndvask – gerne en dobbelt håndvask og en spa ville da heller ikke være dumt, meeen det er nok lige i overkanten med alt det badeværelsestilbehør, på det der nok ender med at være få kvadratmeter.

Men hey, man har vel lov at drømme.

Faktisk så drømmer vi om 2 badeværelser, hvoraf det ene naturligvis ikke behøver, at være et badeværelse med fuld udstyrspakke, bare der er de basale ting, så alt til badeværelse bare spiller, trods det kun skal dække vores basalbehov. Så et lille ekstra badeværelse med et toilet, en håndvask og eventuelt en brusekabine, ville være super awesome, især når ungerne bliver teenagere. Så undgår man måske kø til at komme i bad om morgnen, hih.

Drømme badeværelset eller badeværelserne om man vil, er store og lyse rum, rene linjer, enkelt og minimalistisk design, fliser i en flot lysegrå nuance ligesom på billedet, stilrent badekar, toilet monteret på vægen og så ville jeg også elske, at have et armatur monteret på/i væggen.

Drømmen er at have 2 badeværelser, hvor der er en rød tråd igennem det hele, så de mere eller mindre er ens.

Idag har vi kun 1 lille badeværelse og det ville virkelig, som i virkelig, være rart med et ekstra. Vi er trods alt 5 mennesker og der er virkelig run på om morgnen, når vi alle skal op og afsted på samme tid. Her ville det virkelig gøre underværker, med et ekstra badeværelse, så vi ikke skal stå oven på hinanden som vi gør nu – det er virkelig trættende. Kender du problemet?

 

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar