Hverdag

Blomster workshop og fredags gøremål

blomsterdekoration

Torsdage i ulige uger = blomster workshop, og igår skulle vi lave en blomsterdekoration – elsker det!

Maria – ejer af butik Pryd, har simpelthen den bedste smag og jeg er endnu engang blown away, over det smukke setup. Hun har øje for tingene, en forkærlighed for vilde blomster i moderne og æstetisk sammensætninger og brænder for faget, hvilket skinner så meget igennem i alt hvad hun laver. Hun kan bare et eller andet, som ingen andre kan.

Gårsdagens tema for blomsterdekorationerne var lige efter mit hjerte, det var nemlig stærkt præget af efterår og de smukke farver, der følger med årstiden. Vi fik mulighed for at vælge forskellige skåle til dekorationerne, men materialerne var ens for alle. Det blev til 10 meget forskellige, men utrolige smukke dekorationer. Der er flere på holdet – min veninde inklusiv, som har et ret godt øje til det der med farve og struktur sammensætninger – en flok naturtalenter uden lige, heh.

Det jeg især elsker ved de materialer Maria havde valgt er, at det er materialer som holder i 100 år. Meget af det er tørret og de enkelte ting der ikke er tørret, tørrer smukt op, så nu kan jeg/vi nyde den fine dekoration i laaang tid.

Det er et kursus lige for A, måske hun skal med på sådan et kursus næste år.

Mor-datter tid kan man aldrig få for meget af.

efterårs blomsterdekoration

Udover at nyde synet af den smukke dekoration, så står fredagen også på en masse gøremål, inden min aften skal bruges i godt selvskab, af skønne mødre fra K’s klasse. Det er altid en festlig fornøjelse og det er alt for længe siden, at vi har set hinanden – det bliver freaking awesome.

Jeg startede dagen i Børneloppen – det er et indlæg i sig selv, som snart finder vej til bloggen. Så har jeg sendt de 2 store unger afsted til Rom med deres mormor og morfar, vi får en ufattelig rolig uge uden dem. Mon vi kan finde ud af kun at have 1 barn? Der er ihvertfald masser af planer på programet, så vi får hygget lidt ekstra om lille L, nu hvor han ‘hænger’ alene på sine forældre, hih.

Så har jeg kikket lidt på en ny printer, så vi ikke altid skal forbi R’s forældre for at printe. Det var nemmere sagt end gjort, for det der med at vælge en printer, er åbenbart et værre gedemarket. Jeg har ihvertfald smidt håndklædet i ringen, så det der printervalg bliver R’s opgave – I’m out.

Butik Pryd workshop

Udover at kikke på ny printer, så har jeg også søgt nettet tyndt, for at finde et godt firma til rengøring af vores bil – den trænger i den grad, nye auto dele/autodeler – kært barn har mange navne. Vi mangler en eller anden lille dimmer jeg ikke ved hvad er. Det der med at finde reservedeler bil er ikke min stærkeside, så det bliver vidst også en opgave for R. Han har heldigvis også hele aftenen når lille L er puttet, til at finde det vi skal bruge, hih.

Hvis du kan anbefale et godt firma til rengøring af bil, så smid endelig en kommentar – det vil jeg elske.

// Sponseret inlæg //

Ingen kommentar

Skriv et svar