Make-up

Stærkt afhængig af shellac

Shellac, jeg er afhængig

Jeg er kæmpe tilhænger af Shellac. Jeg er måske det man kan kalde for svært afhængig. Jeg har benyttet mig af shellac, siden september måned sidste år. Jeg holdt en kort pause i februar måned fordi jeg tænkte, at det nok var meget godt med en kort pause. Det fortrød jeg så inderligt. Jeg følte mig så nøgen og kunne absolut ikke holde det ud. Det er utroligt man kan blive så afhængig af, at havde flotte negle.

Jeg har prøvet et utal af farver og har fået et par yndlingsfarver igennem perioden. Jeg elsker især de brune og rosa farver, nok mest fordi de gør sig godt til alt slags tøj. Ikke desto mindre er jeg også vild med at prøve nye farver, især nogle med lidt spræl i.

Jeg får lavet mine negle af min veninde igennem 12 år, Pernille, som arbejder på Klinik 1 Class på Falkoner Alle 57, 1 th. Det er en virkelig lækker klinik med et sødt personale, man får en rigtig god behandling af. Jeg kan klart anbefale min veninde Pernille til alle, der gerne vil have en skønhedsbehandling. Hun er simpelthen så skide dygtig, er der nogle der kan sit kram, så er det hende. Mine negle holder gennemsnitligt 3 1/2 uge uden problemer, hvilket er ret længe for denne type behandling. Det koster kun 299 Kr at få Shellac i klinikken. Det er sindsyg billigt, specielt når man tænker på hvor dygtige de er.

Når men jeg skulle have lavet negle i tirsdags. Jeg havde booket min tid i god tid, det er nemlig ikke altid nemt, at få en tid hos min søde veninde, hun er nemlig ret populær. Ikke underligt når man er så dygtig som hende! Jeg havde for engang skyld besluttet mig for en farve inden jeg kom, men den plan røg hurtigt i vasken, da hun straks finder 5-6 nye farver frem, som netop er udkommet. De var alle sammen virkelig flotte, men især 2 af farverne fangede mit øje. Min yndlingsfarve er blå og der var selvfølgelig 2 nye blå farver blandt, så jeg måtte simpelthen have en af de nye blå farver på, ganske som min veninde havde forudset, hah. Det er den blå farve du ser på billedet. Jeg kan altså godt love jer for, at det ikke er nemt at beslutte sig for en farve, når der er omkring 80 forskellige farver at vælger imellem, så det er sjældent jeg har besluttet mig for en farve, inden jeg kommer. Faktisk så tror jeg aldrig at det er sket før, så tænk at den plan røg i vasken, hih. Jeg får svære og svære ved at vælge en farve for hver gang jeg er der, så spændene hvilken farve det bliver til næste gang.

2 Kommentar

 • Reply
  Mia
  2. februar 2016 at 18:17

  Jeg er også vild med at have shellac på mine negle, desværre har mine negle bare ikke godt af det, de spalter og jeg er nødt til at holde pause ind imellem.
  Mvh Mia

  • Reply
   Camilla
   6. februar 2016 at 15:37

   Hej Mia

   Jeg holder også pause ind imellem, da mine negle også begynder at spalte, efter en længere periode med Shellac. Jeg plejer at kunne køre på med shellac i 4-5 måneder og så holder jeg en pause på 1-2 måneder, når mine negle trænger til en pause. Det fungere rigtig godt for mig 🙂

   Venlig hilsen Camilla

  Skriv et svar