Inspiration

Pluk selv jordbær er et hit

2015-06-27 15.30.43-1

I lørdags var vi ude og plukke jordbær, på vores favorit pluk-selv plantage. Vi var ofte ude og plukke jordbær sidste år, men i det at det ikke har været super godt vejr i år, så er det første gang vi er afsted. Jeg håber dog på, at vejret bliver en del bedre, så vi kan komme lidt mere afsted. Det er utrolig hyggeligt og ungerne elsker det.

2015-06-27 15.16.16-1

Vi køre altid ud til Søgaard frugtplantage og plukker jordbær. Det tager ca 20 min at køre der ud, ude fra os. Vi bor i Gladsaxe, som er en del af storkøbenhavn. Det koster 30 DKK pr. kg. Billigere kan det da ikke gøres. Friske, lækre og søde jordbær kan man aldrig få for mange af.

Untitled-13

Det er både hyggeligt og nemt, at plukke sine egne jordbær. Man skal have sin egen skål med, som man får vejet inden man går ud i frugtplantagen og plukker jordbær. Så betaler man ikke for vægten af ens skål, ret smart der også lige er styr på det der ude.

2015-06-27 15.30.50

Ungerne elsker at plukke jordbær, især de 2 store synes at det er en fest, at gå rundt blandt alle jordbærene. Linus derimod forstår vidst ikke helt det med, at jordbærene skal i skålen og ikke spises med det samme, hih. De 2 store og mor her, fik også spist et par stykker ude i plantagen. Man skal vel lige prøve smage varen inden man køber den, hih. Vi plukkede omkring 1.6 kg og kom af med 48 DKK, det er altså billigt hvis du spørg mig.

Untitled-1

Untitled-14

Søgaard frugtplantage har åbent alle dage fra kl 10-17:30, så der er ingen undskyldning for ikke, at kunne nå forbi dem. Det er en god ide, at følge dem på deres FB side, for der slår de op hvis de lukker tidligere, eller når sæsonen slutter. Det er så ærgerligt at køre forgæves.

Ingen kommentar

Skriv et svar