Mode

Soft Gallery og Petit by Sofie Schnoor tøj til ungerne

Petit by Sofie Schnoor og Soft Gallery tøj

Jeg har lige modtaget det FINESTE tøj fra Petit by Sofie Schnoor og Soft Gallery til alle 3 unger. Ja denne gang var det ikke kun vores datter der blev forkælet. Det var for engang skyld hende der fik mindst.

Jeg er virkelig faldet pladask for de 2 mærker, og er mega fan af dem. Det er altså kvalitet så det vil noget, og så laver de jo bare de fedeste styles, som sidder skide godt på vores unger. Desuden er tøjet fra Soft Gallery silkeblødt på en måde, som ingen andre mærker formår at være. Hvis du endnu ikke har noget tøj fra Soft Gallery, så kan jeg på det kraftigste anbefale det. Du vil ikke fortryde det, og så skal du bare huske dig selv på, at du jo kan sælge det videre, når I ikke kan bruge det mere. Det plejer altid at virke på manden min.

Nyt drengetøj til dreng på 1,5 år

På billedet ovenfor, kan I se det lækre tøj jeg har købt til vores mindste. Linus er 1 år og 8 måneder og er lige hoppet i str 86. Han er en lille fræk og petit tut, som er yderst velklædt hvis I spørg mig.
Jeg har købt 3 par bukser i baggy fit til ham, 2 par fra Petit by Sofie Schnoor i henholdvis zebra og navy look og 1 par Denim leo fra Soft Gallery. 1 body fra Soft Gallery med Miki, 1 trøje med Miki fra Soft Gallery, 1 T-shirts i Denim leo look fra Soft Gallery og 2 T-shirts fra Petit by Sofie Schnoor.

pige tøj fra Soft Gallery

Jeg er tosset med farverne på denne sæson. Jeg bliver mega glad af farverne og kan slet ikke vente på, at det bliver varmt i vejret igen, så vi kan få brugt vores nye tøj og ikke mindst vores nye lækre jakker. Dem skal I nok også få lov at se på et senere tidspunkt. For engang skyld er det Alina som får mindst tøj, det plejer ellers at være lige omvendt. Jeg synes at tøj markedet til piger, generelt er meget større end til drenge. Det bilder jeg ihvertfald mig selv ind. Jeg kunne på ingen måde stå for skønhederne på billedet ovenfor. Det hele er fra Soft Gallery, som jeg som sagt, er blevet MEGA fan af. Der er 1 par bukser og 1 par shorts i det smukke rosa/golden leo print, samt 2 t-shirts. Vi skal jo forberede os lidt, på den forhåbentlig meget lange og varme sommer vi får.

tøj til drenge på 6 år

Begge de 2 store har længe selv ville bestemme hvilke tøj de går i, og Kian er efterhånden blevet lidt svær at tilfredsstille. Dette betyder dog ikke, at hans skab er halvtomt, for det er det bestemt ikke. Vi kan bogstaveligtalt bade i tøj. Kian har rigtig mange Danefæ bluser, men han er så småt begyndt, at blive lidt træt af vikingen, så nu har jeg fået lokket ham lidt med på Soft Gallery og Petit by Sofie Schnoor bølgen, som jeg rider på i øjeblikket. Der er især meget, mega fedt og super coolt tøj fra Petit by Sofie Schnoor til de lidt større drenge. Kian er jo lige blevet 6 år, og jeg kan tydelig mærke, at han nu er kommet i den alder, hvor tøjet godt må være lidt sejt, og lige netop dette appellere Petit by Sofie Schnoor og Soft Gallery meget til, efter min mening.
Kian faldt lynhurtigt for 2 par shorts fra Petit by Sofie Schnoor, 2 par bukser fra Soft Gallery, 2 T-shirts fra Soft Gallery og 1 T-shirts fra Petit by Sofie Schnoor. Tøjet er møg hamrende fedt.

Så nu er kan sommeren altså bare komme an, vi er totalt klar.

Ingen kommentar

Skriv et svar