Inspiration

Bryllupskage

bryllupskage

For godt og vel 1 måneds tid siden, skulle jeg lave en meget simpel bryllupskage til en af mine gode veninders veninde. Jeg elsker simpel, da jeg ikke er den største fan af kager med Fondant, af den ene grund, at jeg synes at det smager af gummi. Derfor foretrækker jeg altid at lave kager, der er pyntet med frosting og og dekoreret med bær og blomster.

simpel bryllupskage

Kagen bestod af en lækker svampet chokolade kage, med et meget tyndt lag hvidchokolade frosting. Bruden ville oprigtig ikke have fyld i kagen, men jeg fik overtalt hende til et tyndt lag, af den hvidechokolade frosting, da det ellers efter min mening, ville blive en lidt for bastant kage uden.

hjemmelavet bryllupskage

Kagen blev rigtig smuk og de levende roser gav lige det sidste finish til kagen. Roserne var magen til dem i brudens brudebuket, så temaet kunne være helt gennemført. Der var lidt små ting ved finishen jeg godt ville have haft lidt bedre, for at kagen kunne blive helt perfekt i mine øjne, men jeg er også total perfektionistisk, så jeg vil altid kunne se fejl, som andre ikke kan se. Brudeparret virkede meget glade for kagen, så det var rigtig skønt.

ægte roser på bryllupskagen

Ingen kommentar

Skriv et svar